Integriran ojačevalec Cambridge Audio CXA81 MkII

CXA81 MkII v resnici ne naredi ničesar radikalnega glede na izvirnik ... vendar resnici na ljubo izvirnika tudi ni bilo treba kaj dosti popraviti. CXA81 združuje močno povezljivost z resnično odličnim delom ojačevalnika, da zagotovi nekaj najboljših zmogljivosti glede na ceno. 

V zadnjih petnajstih letih je Cambridge Audio naredil nekaj zanimivih stvari z ojačevalniki. Poleg dela z razredom D je bila na voljo cela družina ojačevalnikov 'XD' (ki sploh niso preklapljali ojačevalnikov, ampak so namesto tega uporabljali sekundarno izhodno stopnjo za izničenje učinkov križnega popačen..

Preberi več

Nova generacija starega zmagovalca: CXA81 Mk II

Cambridge Audio CXA81 Mk II je preprost, umirjen in prefinjen – še bolj kot njegov predhodnik. 80 W na kanal mu daje popolno oblast nad vašo glasbo, da razkrije vsako čustvo in odtenek, ki jo ta vsebuje.

Prva stvar, ki vas preseneti, ko slišite znano glasbo prek CXA81 Mk II, je, kako podrobno zveni vse. Slišali boste instrumente, subtilne spremembe v tonu in harmonije, ki ste jih prej pogrešali. Zaprite oči in na zvočni oder boste lahko postavili katerega koli glasbenika.

Ko enkrat slišite CXA81 Mk II, ni več poti nazaj.

V naši ponudbi: Preberi več

Najboljše je postalo še boljše: Predstavljamo Cambridge Audio CXN100

Cambridge Audio je že vrsto let vodilni, ko gre za pretakanje glasbe. In zdaj je naš nagrajeni mrežni predvajalnik CXN V2, ki je vstopil tudi v Hišo slavnih, dobil naslednika v povsem novem mrežnem predvajalniku CXN100.

Prva stvar, ki jo boste opazili pri CXN100, je večji barvni zaslon visoke ločljivosti – še toliko bolje za ogled te ključne umetnine albuma. Izpopolnili smo tudi sprednji gumb za bolj tekoč in bolj otipljiv nadzor vašega poslušanja.

Znotraj CXN100 postavljamo stvari na višji nivo z novim DAC ESS ES9028Q2M SABRE32 in naš najnovejši modul Gen 4 StreamMagic nadomešč..

Preberi več

Cambridge Audio MXN10 in DACMagic 200M zdaj tudi Black Edition

Zahvaljujoč uspehu lansiranja omejene izdaje CX serije izdaja Cambridge Audio zdaj Black Edition varianto tudi za digitalno-analogni pretvornik DacMagic 200M in omrežni pretakalnik MXN10.

Tako kot pri izdelkih serije CX Black Edition bosta imela nova Black Edition DacMagic 200M in MXN10 enako funkcionalnost in zmogljivost kot njuna siva dvojnika, vendar bosta imela mat črne anodizirane prednje plošče s sijajno črno pikčasto oznako. Zdi se kot presenetljivo velikodušna poteza s strani Cambridgea, da se bosta Black Edition DacMagic 200M in MXN10 prodajala po enakih cenah kot njihovi kol..

Preberi več

Glasbeni podcast podjetja Cambridge Audio

Na Spotifyju Cambridge Audio objavlja serijo podcastov, imenovana Made By Music, v kateri se voditelj Sean Hannam z gosti pogovarja o ključnih trenutkih iz njihovih življenj, zlasti o ploščah, ki so jih oblikovale in vplivale nanje ter pesmih iz zadnji katalog izvajalcev.

V vsaki epizodi izvemo o trenutkih v glasbi, ki so ustvarjalcem samim najpomembnejši.

Nove epizode izhajajo vsaka dva meseca, izključno na Spotifyju

..

Preberi več

NAD C3050 stereofonični ojačevalnik je prejel nagrado EISA Integrated Amplifier 2023-2024

NAD Electronics, visoko cenjen proizvajalec visoko zmogljivih avdio/video komponent, je objavil, da je stereofonični ojačevalnik C 3050 prejel nagrado EISA Integrated Amplifier 2023-2024. Nagrade Expert Imaging and Sound Awards, znane kot EISA, so združenje 60 specializiranih revij in spletnih mest za elektroniko iz 29 držav. Revije članice EISA izberejo zmagovalce po pregledu in testiranju na tisoče izdelkov. Dobitniki priznanj se štejejo za najboljše v svoji kategoriji v letu.

EISA uredniki hi-fi avdio publikacij hvalijo NAD C 3050 zaradi njegove tehnologije, ki je pripravljena na p..

Preberi več

EISA Hi-Fi nagrade 2023-2024

EISA (Expert Imaging and Sound Association) je organizacija, ki predstavlja 58 najuglednejših publikacij in spletnih mest za posebne namene iz 29 držav, ki pokrivajo Hi-Fi, video za domači kino, zvok za domači kino, fotografijo, mobilne naprave in avtomobile. 

Vsako leto člani strokovne skupine EISA, vključno z uredniki te publikacije, testirajo zelo široko paleto novih izdelkov s svojega strokovnega področja, preden primerjajo rezultate in glasujejo, da se odločijo za najboljše iz vsake kategorije izdelkov. Za pridobitev nagrade EISA so vsi izdelki podvrženi celovitemu večstop..

Preberi več

Aplikacija StreamMagic

StreamMagic je pametna kombinacija strojne in programske opreme, ki je v središču omrežnih predvajalnikov Cambridge Audio in vam omogoča predvajanje digitalne glasbe od koder koli. StreamMagic je že presegel 100.000 uporabnikov.

Modul StreamMagic je v osrčju nagrajenih Cambridge Audio omrežnih avdio predvajalnikov. Ne glede na to, ali poslušate storitve pretakanja, pošiljate skladbe iz svojih mobilnih naprav prek Airplay™ ali Chromecast built-in™ ali samo brskate pogon NAS z mešanico vrst zvočnih datotek od MP3 do DSD, StreamMagic bo pokril vse.

Aplikacija StreamMagic je naj..

Preberi več

Cambridge Audio prodajne uspešnice

Spoznajte prodajne uspešnice Cambridge Audia

Raziščite zbirko nagrajenih uspešnic - od zvočnikov do ojačevalcev, vseh zasnovanih v Londonu z uporabo več kot 50 let avdio izkušenj in znanja.

Čas je, da odkrijete, kaj ste pogrešali.

Cambridge Audio regalni zvočniki Minx 22 imajo majhno  in neopazno obliko, hkrati pa predvajajo še boljši zvok, ki običajno velja za veliko večje, tradicionalne zvočnike. Zvočnik Minx Min22 je idealen za vse, ki želijo kar najboljše ozvočenje, ven..

Preberi več

NAD Electronics je najavil svoj novi vodilni pretočni DAC-predojačevalnik Masters M66 BluOS

NAD Electronics je na sejmu High End v Münchnu predstavil pretočni DAC-predojačevalnik Masters M66 BluOS pred začetkom maloprodaje, predvidene v jeseni 2023, po priporočeni maloprodajni ceni 5.999,00 EUR.

M66 je brezkompromisna komponenta, ki je tako napredna, da predstavlja povsem novo kategorijo hi-fi ločil. Vodilna komponenta ponuja vrhunske zmogljivosti, kot so pretakanje glasbe v visoki ločljivosti BluOS, Dirac Live Room Correction, Dirac Live Bass Control in štirje neodvisni nizkotonski izhodi, prvi za dvokanalni predojačevalnik. Poleg avdiofilskega DAC in omrežnega preta..

Preberi več

Značke : NAD NAD M66

Razprava o Cambridge Audio platformi StreamMagic

V začetku leta 2023 so pri Cambridge Audiu obljubili, da se bodo približali svojim poslušalcem. Prepričano so, da je prispevek uporabnikov za njih ključnega pomena, zato želijo, da imamo uporabniki večjo vlogo pri razvoju izdelkov in storitev.

Preverite nekaj odlomkov iz spletnega seminarja, kjer so uporabniki lahko postavili pereča vprašanja o platformi StreamMagic.

StreamMagic je kombinacija strojne in programske opreme, ki je v središču naših omrežnih avdio predvajalnikov (kot so Evo, CXN V2 in ..

Preberi več

Cambridge Audio najavlja dva nova mrežna predvajalnika

Pod pokrovom sta enaka na ravni komponent in povezljivosti, razlikujeta se v velikosti ohišja.
Oba imata široko paleto možnosti pretakanja, vključno z AirPlay 2, Google Chromecast in Bluetooth 5.0.
Lastniški pretočni modul StreamMagic prav tako leži v središčih obeh enot. To je tehnologija (in spremljajoča aplikacija) družbe Cambridge Audio, ki deluje kot nadzorni center za pretakanje iz vašega pametnega telefona. Deluje popolnoma enako kot na Cambridge Audio CXN (V2) s petimi zvezdicami (tudi večkratni dobitnik nagrade What Hi-Fi?), kar ni nič slabega.
Oba nova modela imata v notr..

Preberi več

NAD Electronics napoveduje CS1 Network Audio Streamer

Dobavljiv od marca 2023.

NAD Electronics, visoko cenjen proizvajalec visoko zmogljivih avdio-video komponent najavlja NAD CS1 Endpoint Network Streamer, ki ga odlikuje kompakten, minimalističen dizajn in omogoča preprosto dodajanje zmogljivosti pretakanja v kateri koli glasbeni sistem. CS1 bo na voljo v maloprodajnih trgovinah in NADElectronics.com z maloprodajno ciljno ceno 349 USD / 299 £ / 399 € / 499 CDN $ marca 2023.

Z uporabo komponent avdiofilskega razreda lahko NAD CS1 predvaja zvok visoke ločljivosti do 24-bitov/192 kHz. Vsebuje Bluetooth, Ethernet, dvopasovni ..

Preberi več

Editor's Choice Awards 2022

Editor’s Choice Awards nagrajujejo najboljše izdelke leta za katere menimo, da so boljši od ostalih. Merila za upravičenost so preprosta: biti morajo na voljo kot del uradne ponudbe izdelkov proizvajalca in ne smejo biti ukinjeni pred koncem leta 2022. Gre torej za izdelke, ocenjene v tekočem koledarskem letu.

Nekateri izdelki pustijo precej globlji vtis kot drugi in tukaj so zbrani tisti, ki so res izstopali.

Iz naše ponudbe izdvajamo nagrajene: Preberi več

Znani so What Hi-Fi? nagrajenci za leto 2022

Po razkritju 109 zmagovalcev Best Buy izbora What Hi-Fi? Awards 2022 je zdaj znanih 26 izdelkov (po eden iz vsake kategorije) sše bolj prestižnim priznanjem za Izdelek leta 2022.

Zmagovalci za izdelek leta predstavljajo najboljše izdelke v vseh kategorijah - od televizorjev do gramofonov, zvočnikov do streamerjev in vsega vmes.

Celoten seznam 26 zmagovalcev za izdelek leta najdete na povezavi, prav tako dobitnike tradicionalnih petih posebnih nagrad.


Tudi v naši ponudbi imamo nagrajence:

Preberi več

NAD praznuje 50 let

Podjetje NAD Electronics je bilo ustanovljeno leta 1972 in se zdaj prodaja v več kot 80 državah. Slovi po visokokakovostnih komponentah za avdio, domači kino in aplikacije za namestitev po meri. NAD-ova predanost štirim temeljnim vrednotam – inovativnosti, preprostosti, zmogljivosti in vrednost – je že od samega začetka prinesla kult privržencev, zaradi česar je postal znano ime med avdiofili in ljubitelji glasbe. Tudi danes blagovna znamka še naprej oblikuje in izdeluje nekatere najbolj cenjene in cenovno dostopne hi-fi komponente, ki vključujejo sodobne funkcije i..

Preberi več

Značke : NAD

Highly Recommended nagrada za gramofon Alva TT v2

Stvar je v tem, da Bluetooth ni pomemben. Jedro Alva TTv2 je zelo pametno zasnovan in ciljno usmerjen izdelek. Če imate proračun 2000 € za nadgradnjo obstoječega gramofona, ki ste ga že nadgradili in prilagodili ter ga dobro poznate, to verjetno ni naprava za vas, vendar Cambridge Audio to ve.

Če ste po drugi strani že dolgo "brez" vinilne plošče ali prihajate, da bi delali stvari pravilno (in da ne bo pomote, TTv2 je "pravilno"), je to odlična naprava. Pojavi se z vsem, kar potrebujete, ima nebolečo nastavitev in strojno opremo za uporabo svoje izjemne kartuše ter zagotavlja odličen..

Preberi več

Kako izbrati pravi brezžični zvočnik zase?

Obstaja brezžični zvočnik za vsakogar, toda kateri je pravi za vas?

Brezžični zvočniki so bili nekoč razvpiti po tem, da so dajali prednost udobju pred kakovostjo zvoka – vendar se je stanje že zdavnaj obrnilo.

Brezžični zvočniki so obdržali enostavnost uporabe, pogosto obsežno in raznoliko povezljivost ter kompaktno zasnovo iz ene škatle, zaradi katere so tako priljubljeni, da zagotavljajo odlično kakovost zvoka – in najboljši so dovolj dobri, da jih lahko označimo za »hi-fi«. 'te dni.

Današnji brezžični zvočniki so običajno pametni izdelki, pogosto z vsemi najnove..

Preberi več

Kaj je HDMI eARC?

Želite najboljšo kakovost in najmanj težav pri povezovanju televizorja z zvočnikom? HDMI ARC in eARC sta vaša najboljša prijatelja.

Avdio-vizualni svet obožuje kratice, tako da če ste že slišali za HDMI ARC ali eARC in ste si razbijali glavo, kaj to pomeni, potem ne skrbite več, saj bomo razložili pomen teh dveh izrazov.

HDMI pravzaprav pomeni High-Definition Multimedia Interface, vendar je akronim, ki je tudi blagovna znamka, tako pogosto uporabljen, da verjetno ne boste nikoli slišali, da bi kdo izbruhnil popoln ..

Preberi več

Najboljša Hi-Fi sestava za vaš gramofon

Vinil se je v zadnjih letih vrnil, vendar je težko vedeti, kje začeti, če želite zgraditi hi-fi sistem okoli gramofona.

»Zame gre za celoten dogodek, ki ga naredi iz albuma,« pravi inženir Cambridge Audio Electronics Sam Smith. »Izvleči ploščo iz rokava, veliko umetniško delo, in dejansko stopiti čez in jo fizično nadeti. Zaradi tega je dogodek.«

Eden Samovih prvih projektov pri Cambridge Audio je bilo delo na gramofonskih odrih Alva Solo in Duo, katerih edini namen je oživiti vašo zbirko plošč. Prosili smo ga, naj pojasni vse, kar potrebujete za izdelavo hi-fi ..

Preberi več