Q50a (par) dvosistemski Dolby Atmos regalni zvočnik KEF

500,00€

Pre-Order

 • Cena brez DDV: 409,84€
 • Blagovna znamka: KEF
 • Koda izdelka: Q50a KEF Dolby Atmos regalni zvočniki - par

Razpoložljive možnosti

KEF Q50a - dvosistemski Dolby Atmos regalni zvočnik (Q50a Dolby Atmos Surround Speaker) ima naslednje tehnične karakteristike:

 • Zasnova: dvosistemski
 • Zvočniška elementa:
  130mm aluminium Uni-Q
  25mm vented aluminium dome HF
 • Občutljivost (2,83V/1m): 86 dB
 • Frequency Range Free Field (-6dB): 96Hz-19.5kHz
 • Frequency Response (±3dB): 105Hz-18.5kHz
 • Crossover frekvence: 2.5kHz
 • Maksimalna izhodna moč: 106 dB
 • Zahtevana moč ojačevalnika: 10 - 100W
 • Impedanca: 8 Ohms (min.4.6 Ohms)
 • Mere za Q50a prostorski regalni zvočnik: 174 x 180 x 259 mm (V׊×G)
 • Mere za Q50a prostorski regalni zvočnik z upoštevanimi gumjastimi nogami: 178 x 180 x 259 mm (V׊×G)
 • Teža regalnega zvočnika KEF Q50a: 4.25 kg
 • KEF Q50a regalni prostorski zvočnik je dobavljiv v naslednjih barvah: črna; bela
 • Datoteki za prenos:
  tehnične informacije in opis KEF Q50a prostorski zvočnik
  tehnična navodila (user manual) za KEF Q50a prostorski zvočnik

V naših demo sobah lahko zvočnike preizkusite. Imamo tudi servis za zvočnike, kakor tudi servis za hi-fi komponente. Strokoven servis za zvočnike imamo že več kot 30 let.

KEF Q50a prostorski zvočnik z Dolby Atmos zmogljivostjo je optimiziran za sisteme domačega kina serije Q in ima najnovejšo različico gonilnika Uni-Q ter napredne tehnologije za visoko dinamiko in natančen, čist zvok. Dolby Atmos omogoča, da se zvok v prostoru neovirano in natančno giblje v vse smeri. Dolby Atmos ponuja potencial za popoln kino in KEF Q50a uporablja tehnologijo Uni-Q, da potencial udejanji.

KEF Q50a prostorski zvočnik prinaša impresivne Dolby Atmos višine v sistem domačega kina serije Q. Enostavno ga je namestiti tudi na steno, kar omogoča doživetje prostorskega zvoka. Razlika je velika. Kjerkoli v prostoru ste, zvok iz teh zvočnikov vas bo popolnoma ovil vase. Od sedaj ne boste več iskali tistega popolnega mesta v prostoru, da boste prišli do svoje popolne zvočne izkušnje - zvočnik KEF Q50a bo poskrbel, da bo popolna točka kar celoten prostor. Zaradi estetskega oblikovanja se zvočnik KEF Q50a popolnoma prilega vsaki notranjosti.

V resničnem življenju zvoki prihajajo iz vseh smeri. Vendar pa konvencionalni surround sistemi delujejo le vodoravno - levo, desno, spredaj in zadanj. Dolby Atmos je tako osupljivo realističen, da je vsak zvok v prizoru reproduciran v vseh treh dimenzijah, vključno z navpično. To ustvari pravo 3D akustično podobo natančno lociranih posameznih zvokov, ki se gibljejo glede na vas, kot da bi bili dejansko tam. Učinek je presenetljiv in neverjeten.

Dolby Atmos je veliko bolj prilagodljiv kot klasični domači kino. Ko je tok Dolby Atmos podatkov poslan v AV sprejemnik, združljiv z Dolby Atmos, bo sprejemnik zvok v skladu z vašo lastno konfiguracijo zvočnikov natančno ponovno ustvaril zvok, ki ga je ustvaril režiser. Dolby Atmos se lahko prilagodi različnim nastavitvam zvočnikov. S samo sedmimi zvočniki lahko uživate v celotnem spektru učinkov.

Z AV sprejemnikom ali predojačevalcem, ki podpira dekodiranje in predvajanje zvočnih posnetkov Dolby Atmos, lahko predvajate vsebine Dolby Atmos doma iz kateregakoli predvajalnika Blu-ray, igralne konzole ali svoje najljubše storitve pretakanja (izhod je nastavljen za Bitstream in izklopljeni dodatni zvočniki). Nato morate le izbrati prave zvočnike za domači kino - in za avdiofile za domači kino, to pomeni KEF.

KEF vam ponuja dve možnosti za predvajanje glasbe Dolby Atmos. Na strop namestite Ci stropne zvočnike ali pa namestite nove, senzacionalne KEF Q50a zvočnike s podporo za Dolby Atmos na sprednjih in prostorskih zvočnikih. 

S poznavanjem človekove akustične percepcije, kako možgani zaznavajo zvok, so inženirji KEF izpopolnili način, kako se zvok odbija preko stropa, da bi odražal vertikalno usmerjenost posnetkov Dolby Atmos. Estetsko in zvočno popolnoma usklajen s Q-serijo, ima zvočnik Q50a zaprto ohišje, zgrajeno okoli gonilnika Uni-Q, ki je bil prvotno zasnovano za revolucionarno KEF Blade. Z domiselnim 25mm visokotoncem v središču 130 mm osrednjega nizkotonca in KEF-ovim valovodom Tangerine Wave za izboljšanje razpršenosti zvoka, ima odlično dinamiko s točnim, hitrim in čistim zvokom srednjega zvoka. Dodatna prednost zvočnika KEF Q50a je, da se njegove dimenzije ujemajo z ostalimi zvočniki KEF serije Q.Oznake: regalni zvočnik, KEF, Q serija, KEF Q50a, Dolby Atmos, servis zvočnikov

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Sledi nam Facebooku