LSX druga generacija: kompakten in vsestranski

Predviden začetek prodaje: jesen 2022.

KEF je obseden z zagotavljanjem vrhunske izkušnje poslušanja ne glede na velikost zvočnika. Z vgrajeno podporo za pretakanje do 24bit/384kHz in namenskimi ojačevalniki v vsakem zvočniku ponuja LSX II zvok najvišje kakovosti v svoji velikosti in omogoča, da je zvok visoke kakovosti dostopen širšemu krogu poslušalcev.

Dobrodošli v svetu pristne reprodukcije zvoka, ki je tako resničen, da se ga lahko dotaknete. 

Ta sistem zvočnikov vse-v-enem v svoji drugi generaciji ponuja nadgrajen za bolj uravnotežen zvok v višji ločlj..

Preberi več

KEF za jesen 2022 najavlja prihod brezžičnih samostoječih zvočnikov LS60

KEF je ob praznovanju svoje 60. obletnice napovedal skorajšnji prihod brezžičnega samostoječega zvočnika LS60 Wireless, prvega brezžičnega Single Apparent Source sistema na svetu.

Tehnologija za LS60 Wireless je iz KEF-ove vodilne serije Blade, za katero podjetje pravi, da je "cilj doseči akustični ideal točkovnega vira, kjer nizke, srednje in visoke frekvence sevajo iz ene točke." V središču tega je KEF-ov lasten niz gonilnikov Uni-Q 12. generacije, ki uporablja tehnologijo absorpcije metamaterialov. Za LS60 je bil izpopolnjen z blažilcem visokotonske vrzeli in novim prostorskim zvok..

Preberi več

Poznate izdelke leta po izboru What hi-fi? za lansko leto?

Zdaj je pravi čas, da se spomnimo izdelkov leta 2021. Na spletni strani vodilnega vodnika za kupce tehnologije na svetu – What Hi-Fi? poleg najnovejših ocen o hi-fi komponentah, domačem kinu in tehnologiji, informacijah o izdelkih, različnih novic, nasvetov, videoposnetkov in še več, najdete tudi izbor izdelkov leta 2021. Nekaj jih imamo tudi v naši ponudbi.

Izdelki leta 2021 po izboru SoundStage!

Nagrajeni izdelki za leto 2021 so bili izbrani med izdelki, ki so prejeli priznanje Reviewers’ Choice, ko so bili pregledani v tem koledarskem letu na enem od naših spletnih mest: SoundStage! Access, SoundStage! Hi-Fi, SoundStage! Simplifi, SoundStage! Solo, SoundStage! Ultra, or SoundStage! Xperience.

Izdelki so nagrajeni v treh kategorijah nagrad: individualne nagrade, izjemna uspešnost in izjemna vrednost., pričemer za kategorijo Individual Awards obstajajo štiri podkategorije za leto 2021: Dvorana slavnih, Pionirski oblikovalski dosežki, Inovacije v oblikovanju ter Estetika in..

Preberi več

Značke : soundstage! kef nad

Umetnost pozicioniranja zvočnikov

Preurejate dnevno sobo ali ste samo kupili nov komplet? Tukaj je opisano, kako postavite zvočnike v najboljši položaj v vašem prostoru.

Zvočniki so ključni za vsak hi-fi sistem, saj definirajo, kako slišite svoj zvok. Verjetno ste opazili, da je odvisno od tega, kje v sobi so zvočniki in kje ste sami glede na njih, zvok lahko drugačen!

Stephen Tizzard, višji inženir avdio strojne opreme pri Cambridge Audio ima nekaj predlogov o ključnih stvareh, ki jih je treba upoštevati pri pozicioniranju zvočnikov, pojasnjuje zakaj postavitev verjetno nikoli ne bo popolna – in zakaj je to v r..

Preberi več

Kaj je potrebno za hi-fi sistem - vodič za začetnike

Sestavljate svoj prvi hi-fi sistem? Tukaj je vse, kar boste morali vključiti v svoj prvi visokokakovostni zvočni sistem.
Nekoliko ste že razmišljali o vlaganju v kakovostno avdio opremo. Prebrali ste številne raziskave razvoja tehnologij, premleli različne možnosti in prišli do zaključka - investirali boste v kompleten hi-fi sistem. Najprej ... čestitam, dobrodošli v svet visoke kakovosti!

Pomembna prednost, ki jo ima hi-fi sistem pred drugimi visokokakovostnimi zvočnimi opcijami je, da ga lahko sest..

Preberi več

Porsche Design in KEF predstavljata

Dve svetovno znani blagovni znamki, KEF, priznan proizvajalec izjemne britanske akustike in Porsche Design, znan po ikoničnem dizajnu sta se združili, da bi ponudili brezkompromisno luksuzen Hi-Fi zvok.
Prinesite glasbo s seboj povsod, na službenih potovanjih, med športnimi aktivnostmi in doma.

GRAVITY ONE
je Bluetooth zvočnik, ki združuje poseben stil Porsche Design s KEF Hi-Fi zvokom in posebnimi funkcijami za delo in prosti čas, od sejne sobe do dnevne sobe.

Preberi več

KEF predstavlja novo serijo subwooferjev Kube

KEF je predstavil novo serijo subwooferjev Kube, ki je namenjena odkrivanju prej skritih globine in vidikov zvoka. Prišel je čas, da se zaljubite v svoj najljubši album ali film.

Tokrat so KEFovi oblikovalci tesno sodelovali z inženirsko skupino za razvoj pionirskega algoritma za obdelavo digitalnih signalov (DSP), znanega tudi kot iBX. Ta inteligentni algoritem za razširitev nizkih tonov poveča globino zvoka, kar maksimira zmogljivosti gonilnika po meri i..

Preberi več

KEF

Podjetje KEF je leta 1961 ustanovil inženir elektrotehnike Raymond Cook. Od samega začetka delovanja podjetja je bila pionirska ustvarjalnost pri izdelavi zvočnikov nesporna in še danes, po več desetletjih, navdušeni poslušalci po vsem svetu cenijo KEF zaradi inovativnih, visoko zmogljivih zvočnikov.

Raymond Cook je idejo KEF zvočnikov opisal: "Od vseh umetnosti je glasba najbolj nedoločljiva a najbolj izrazita, najbolj neznatna a hkrati neposredna, najbolj minljiva in vendar večna. Čeprav pretvorjena v ples elektronov vzdolž žic, njen duh živi naprej. KEF zvočniki glasbo vrn..

Preberi več

Prve ocene za KEF Q 2017 serijo zvočnikov

KEF ponosno predstavlja 8 izdajo Q serije. Nova izvedba se ponaša z izboljšano Uni-Q enoto za neprimerljivo globino in jasnost zvoka, prenovljeno zvočniško omarico za jasnejši zvok ter z elegantno obliko, ki je prijetna za oči, tako kot so zvočniki na uho.

Zvočniki KEF Q serije so na voljo tudi v naši ponudbi. Preverite na KEF Q serija

Zvočniki iz serije KEF Q ponujajo glasbeno doživetje v naravnem in natančnem zvoku visoke ločljivosti.

Nekaj ocen nove Q serije zvočnikov

HIGH-DEF DIGEST, ..

Preberi več

Značke : KEF Q serija

Uspešna predstavitev KEF LS50 na CES 2017

Na CES 2017 je KEFov zvočnik LS50 wireless požel veliko odobravanja. Poglejte nekaj prvih odzivov na predstavitev.

Pri Digital Trends so med drugim zapisali:

"Zvočni podpis je tekoč, hkrati pa se skladbe podajajo s številnimi podrobnostmi. Skladba Ryana Adamsa je zvenela polno in kremasto. Na splošno smo odšli navdušena - in pripravljeni dodati ta eleganten sistem v naše vsakdanje rutine."

Celotna ocena na: Preberi več