NAD C3050 stereofonični ojačevalnik je prejel nagrado EISA Integrated Amplifier 2023-2024

NAD Electronics, visoko cenjen proizvajalec visoko zmogljivih avdio/video komponent, je objavil, da je stereofonični ojačevalnik C 3050 prejel nagrado EISA Integrated Amplifier 2023-2024. Nagrade Expert Imaging and Sound Awards, znane kot EISA, so združenje 60 specializiranih revij in spletnih mest za elektroniko iz 29 držav. Revije članice EISA izberejo zmagovalce po pregledu in testiranju na tisoče izdelkov. Dobitniki priznanj se štejejo za najboljše v svoji kategoriji v letu.

EISA uredniki hi-fi avdio publikacij hvalijo NAD C 3050 zaradi njegove tehnologije, ki je pripravljena na prihodnost, spektakularne kakovosti zvoka, vrhunskih možnosti pretakanja in zmogljivosti za več prostorov – vse v ojačevalniku, ki ga navdihuje retro.

»Od zunaj se C 3050 poklanja NAD-ovim najzgodnejšim dizajnom s svojim zvesto izvedenim vintage stilom, toda v vseh drugih pogledih je to povsem sodoben integrirani ojačevalnik z načelom »naredi vse«, pravi EISA Awards 2023-2024 Odbor v uradni izjavi. Izjava nadaljuje: »Priključite NAD-jevo izbirno kartico BluOS-D in funkcionalnost se bo povečala, tako da bo vključevala vrhunske možnosti pretakanja (vključno z nadzorom aplikacij in zmožnostjo več sob) ter kalibracijo sobe Dirac. In medtem ko je napredna tehnologija zagotovila impresivno kakovost zvoka, si lahko napasete oči na velikih VU merilnikih C 3050. Kaj je to s tvojo torto in jo poješ?«

Po besedah ​​Casa Oostvogela, NAD-ovega produktnega vodje, »50 let zgodovine in inovacije resnično povezujejo prihodnost hi-fi prek našega ojačevalnika C 3050. Vintage orehov zaključek, dvojni VU merilniki in vhodni izbirniki s pritiskom na gumb vračajo starošolske komponente, ki so jih ljubitelji glasbe nekoč oboževali, hkrati pa jih vračajo nazaj v čas, ko so prvič odkrili odličen zvok.” Nadalje pravi: »C 3050 ponuja neverjetne zvočne zmogljivosti in zahvaljujoč NAD-ovi tehnologiji MDC2, pripravljeni na prihodnost, lahko lastniki C 3050 še naprej dodajajo nove vrhunske zmogljivosti, kot sta BluOS-ovo pretakanje v več sobah z visoko ločljivostjo in Dirac Live room. popravek v našem ojačevalniku.”

Stereofonični ojačevalnik C 3050 je tudi v naši ponudbi.