Uspešna predstavitev KEF LS50 na CES 2017

Na CES 2017 je KEFov zvočnik LS50 wireless požel veliko odobravanja. Poglejte nekaj prvih odzivov na predstavitev.

Pri Digital Trends so med drugim zapisali:

"Zvočni podpis je tekoč, hkrati pa se skladbe podajajo s številnimi podrobnostmi. Skladba Ryana Adamsa je zvenela polno in kremasto. Na splošno smo odšli navdušena - in pripravljeni dodati ta eleganten sistem v naše vsakdanje rutine."

Celotna ocena na: http://www.digitaltrends.com/home-theater/kef-ls50-wireless-hi-fi-speakers-ces-2017/

Preberite si mnenje ekipe Sound and Vision, kjer so zapisali tudi:

"Ob 55-letnici delovanja podjetja so pri KEFu ustvaril zvočnik LS50 Wireless, zasnovan na aktivnem glasbenem sistemu opevanih LS50 zvočnikov. LS50 Wireless ima veliko vhodov in možnosti za uživanje v glasbi, je pravi švicarski nož vsestranskosti, vendar z avdiofilsko, 192 kHz / 24-bitni izvedbo. "

Celotna ocena na: http://www.soundandvision.com/content/kef-ls50-wireless-swiss-army-knife-speakers#RXdJvQ5ASeEge3Mg.97

Tukaj je tudi vtis, ki so ga delili pri Part-time Audiophile:

"Veliko je že bilo napisanega o tej novi zasnovi, no tudi sam želim povedati, da je potem, ko sem preživel veliko časa tudi ob testiranju izvirnih LS50 z različnimi ojačevalci in bil nad večino kombinacij navdušen ta novi brezžični KEFov zvočnik veliko bolj glasbeno impresiven za moja ušesa kot katerikoli od pasivnih modelov."

Celotna ocena na: https://parttimeaudiophile.com/2017/01/07/ces-2017-kef-ls50-wireless-speakers-with-new-dedicated-stands-now-available/

Eden od KEF partnerjev in kontaktov, DJ Nelson, je prišel preverit nov LS50 Wireless. DJ Nelson, ki ima več kot 125.000 sledilcev na Instagramu, je delil LS50 Wireless video predstavitev iz CESa. Video (https://www.instagram.com/p/BO-zNeSj8If/) ima že več kot 2500 ogledov.