NAD je predstavil ojačevalnik C 389 HybridDigital DAC

NAD Electronics, zelo cenjen proizvajalec visoko zmogljivih avdio/video komponent, je danes objavil ojačevalec C 389 HybridDigital DAC, popoln temelj za avdiofilski stereo sistem, ki združuje izjemno kakovost zvoka s prilagodljivostjo in dolgoročno vrednostjo, ki jo ponuja NAD-ova najnovejša platforma za modularne konstrukcije, MDC2.

NAD C389 bo v maloprodaji na voljo v začetku poletja 2022.

Z NADovim preizkušenim dizajnom ojačevalca HybridDigital UcD in enakim ESS Sabre DAC, ki se uporablja v vrhunskih ojačevalnikih serije Masters, je bil C 389 zasnovan tako, da zagotavlja vznemirljivo dinamiko in pregleden, podroben zvok. Digitalni del je zgrajen okoli 32-bit/384kHz ESS Technology Sabre DAC čipa, ki je znan po skoraj ničelni ravni tresenja ure, izjemno širokem dinamičnem razponu ter ultra nizkem šumu in popačenju, ki zagotavlja osupljivo jasnost in holografsko sliko na vseh virih.

Za izhodno stopnjo C 389 uporablja prilagojeno različico NAD-jeve HybridDigital UcD zasnove z več moduli ojačevalnika UcD v uravnoteženi premoščeni konfiguraciji in inovativnim napajalnikom v stikalnem načinu, ki lahko zagotovi veliko rezerv toka na zahtevo. S 130 W na kanal neprekinjene moči lahko C 389 ustvari resnične nivoje poslušanja s katero koli obremenitvijo zvočnika, s skoraj neizmernim popačenjem in šumom skozi zvočni pas ter enostavno reprodukcijo glasbenih prehodov.

S celotnim naborom digitalnih in analognih vhodov, vključno s fono odrom z ultra nizkim šumom in vmesnikom HDMI eARC, lahko C 389 sprejme vse vaše izvorne komponente. Poleg dveh nizov izhodov za zvočnike ima C 389 dva izhoda za globokotonec, izhoda za predojačevalnike in namenski ojačevalnik za slušalke.

C 389 vključuje najnovejšo različico NAD-ove tehnologije Modular Design Construction, MDC 2, C 389 pa se lahko z dvema razširitvenima režama MDC2 prilagodi tehničnemu napredku in razvijajočim se potrebam uporabnikov. Tehnologija NAD Modular Design Construction, ki je bila uvedena leta 2006, omogoča lastnikom komponent, ki podpirajo MDC, da dodajo nove zmogljivosti tako, da vstavijo razširitveni modul v režo MDC na zadnji plošči. MDC2, ki je bil predstavljen leta 2021, je popolnoma nov dizajn, ki omogoča dvosmerno komunikacijo med razširitvenim modulom in gostiteljsko komponento. NAD-ov prvi modul MDC2 je MDC2 BluOS-D, ki vključuje pretočno predvajanje v več sobah visoke ločljivosti BluOS in korekcijo sobe Dirac Live.

MDC2 BluOS-D se poveže z vašim domačim omrežjem prek Wi-Fi ali žičnega Etherneta. Z nameščenim MDC2 BluOS-D je C 389 lahko del glasbenega sistema celotnega doma s kar 64 conami. Nadzirano prek aplikacije BluOS Controller, ki je na voljo za Android, iOS, macOS in Windows, lahko poslušalci predvajajo glasbo iz več kot 20 pretočnih storitev, vključno s Tidal, Deezer, Qobuz, Amazon Music HD ali Spotify, ali iz svojih osebnih glasbenih knjižnic. Tako kot vse komponente, ki podpirajo BluOS, bo MDC2 BluOS-D C 389 prinesel MQA dekodiranje in upodabljanje, pa tudi Apple AirPlay 2 in nadzor s pomočjo priljubljenih glasovnih pomočnikov. Priloženi mikrofon priključite na vrata USB MDC BluOS-D in nato na pametni napravi ali osebnem računalniku zaženite brezplačno aplikacijo Dirac Live. Dirac Live room korekcija kompenzira akustične težave, kot so stoječi valovi in ​​odsevi prostora. 

VIR: NAD (prek sporočila za javnost)