Kako se hibridni digitalni DAC ojačevalec C 399 loči od svojih konkurentov

Ojačevalec NAD C 399 prinaša novo raven glasbene in tehnične zmogljivosti v serijo NAD Classic s tehnologijo, ki izvira iz častitljive serije NAD Masters. Ne samo, da C 399 razširja NADov dolgoletni ugled za odličnost ojačevalnika, ampak ima ceno, ki nasprotuje njegovi zmogljivosti. Poleg tega C 399 dosega nove ravni prilagodljivosti in enostavne uporabe.

Povežite kateri koli analogni ali digitalni vir

C 399 lahko reproducira analogni ali digitalni vir z natančnim uprizoritvijo zvoka in stopnjo prefinjenosti, ki je netipična za ojačevalnik serije Classic. Analogni del predojačevalnika C 399 omogoča povezavo dveh linijskih analognih virov RCA in dvojnih izhodov nizkotonca. MM fono ima izjemno natančno izenačevanje RIAA, odlično občutljivost in veliko mejo preobremenitve. Inovativno vezje duši infrazvočni šum na ploščah, ne da bi pri tem ogrozil odziv nizkih tonov.

Na digitalni sprednji strani C 399 ponuja popoln vhod HDMI eARC na integriranem ojačevalniku, poleg dveh koaksialnih in optičnih digitalnih vhodov. Vhod HDMI eARC omogoča enostavno povezavo televizorja za vrhunski zvok, poenostavljeno z možnostjo samodejnega vklopa in izbire vhoda HDMI. Nadzor glasnosti je enostavno nastavljiv z daljinskim upravljalnikom televizorja (potreben je televizor, ki je združljiv s HDMI eARC).

Svojo pot do C 399 najde prvi ESS Sabre ES9028 DAC v NAD-jevi klasični seriji, kot tudi izhod za predojačevalnik, ki olajša dodajanje ojačevalnika moči, na primer dvo-ojačevalnika.

Podprto z močjo

še ena odlična značilnost za serijo Classic je uporaba tehnologije ojačevanja Hybrid Digital Hypex nCORE, ki je prav tako prišla iz NADove serije Masters. To omogoča neprekinjeno moč 2 x 180 W na kanal in presežek 250 W na kanal trenutne moči v okviru zelo nizkega nazivnega popačenja v celotnem frekvenčnem pasu.

Čeprav je moč pomemben kazalnik, je enako pomemben, a spregledan faktor zmogljivosti sposobnost ojačevalnika, da se spopade z različnimi impedancami. Za razliko od večine modelov razreda D lahko zasnova HybridDigital C 399 enostavno poganja nizke impedance z veliko toka in popolnoma linearnim frekvenčnim odzivom ne glede na impedanco.

Okrepite svoj domači stereo sistem z neverjetno močjo in uživajte v zvočnih lastnostih prefinjenega zvoka C 399 brez popačenj tudi pri zelo visokih nivojih poslušanja, skupaj z vznemirljivo dinamiko in osupljivo jasnostjo.

Prilagodljivost in razširljivost

Od leta 2007 NAD v mnogih svojih zasnovah predstavlja konstrukcijo modularnega oblikovanja ali na kratko MDC. MDC omogoča nadgradnjo ojačevalnika z novimi funkcijami in možnostmi ob nakupu ali pozneje. C 399 je prvi izdelek NAD, ki uporablja najnovejšo različico MDC, novo platformo MDC2.

MDC2 BluOS-D

Predstavitev C 399 sovpada z uvedbo modula MDC2 BluOS-D, ki je popoln partner zanj. MDC2 prinaša več možnosti zaradi svoje zmožnosti usmerjanja lokalnih virov v in iz modula. Že na voljo modul MDC2; MDC2 BluOS-D; v celoti izkoristi to funkcijo.

Z vključitvijo platforme za pretakanje BluOS lahko glasbo pretakate iz najmanj 20 različnih glasbenih storitev (Spotify, Tidal, Deezer, Amazon Ultra, Qobuz in več), lokalnega NAS-a ali celo USB-pogona do 24-bit/192 kHz. HD pretakanje. Modul podpira tudi Bluetooth aptX-HD (tako pošiljanje kot prejemanje) in Apple Airplay2.

Novost z uvedbo MDC2 je, da lahko lokalne vire, povezane s C 399, delite z drugimi predvajalniki BluOS v istem omrežju po hiši. Ker se tehnologije še naprej hitro razvijajo, nam bo platforma MDC2 omogočila večjo prilagodljivost pri prilagajanju.

Dirac Live Room Correction

MDC2 omogoča, da se prek MDC prvič vključi Dirac Live, priznani sistem za popravljanje prostorov. Sama poslušalnica je pogosto največja ovira za odlično reprodukcijo glasbe, a pogosto spregledana. Z Dirac Live izmerite akustiko svoje sobe s priloženim mikrofonom in intuitivno aplikacijo, da samodejno ustvarite močne filtre, ki popolnoma prilagodijo predvajanje, da se ujema z akustiko prostora.

Prihodnost

S svojo velemočjo, širokim naborom povezljivosti, vrhunsko tehnologijo ojačevalnika in zmožnostmi razširitve postane C 399 več kot le vsota svojih delov, kar omogoča raven zmogljivosti, ki je neprimerljiva po svoji ceni in celo višji.

Več informacij na hibridni digitalni DAC ojačevalec NAD C 399