Ali poznate QAcoustics?

Q Acoustics ni kot večina drugih podjetij, ki izdelujejo zvočnike. Q Acoustics je mlada blagovna znamka. Brez dediščine. Brez tradicije. Brez starih črno-belih fotografij.

In skrivnost uspeha blagovne znamke je ravno to, v to smo prepričani.

Q Acoustics je bil ustanovljen leta 2006 - ni ga ustanovil bogat ljubitelj glasbe, hobi oblikovalec ali upokojeni rokovski glasbenik.

Ne. Q Acoustics so ustanovili profesionalni inženirji in poslovneži, katerih edini cilj je bil razviti zelo uspešno najboljšo blagovno znamko zvočnikov v razredu, ki temelji na izjemnih zvočnih zmogljivostih.

Preprosto, popolnoma osredotočeno razumevanje akustičnega inženiringa in navdihujočega oblikovanja je povzročilo izjemen uspeh. Prepoznali so, da je edini način, na katerega bi Q Acoustics lahko dosegel komercialni uspeh, načrtovanje in proizvodnja zvočnikov, ki so bili brez dvoma boljši od konkurentov s podobno ceno. S tem ciljem so v zadnjih desetih letih omogočili avdiofilom po vsem svetu, da uživajo v inovativnih in visoko zmogljivih zvočnikih Q Acoustics.

Prvih deset let:

2006 Prvi izdelek, ki je bil lansiran, je bila serija 1000, konkurenčna cena zvočnikov Hi-fi in omar za domači kino, ki so kmalu postali najbolje prodajani.

2009 Serija 2000 je izpopolnila tehnologije, prisotne v svojem nagrajenem predhodniku serije 1000, da bi postavila nov standard za našo slavno linijo zvočnikov.

Sledil je QTV 2. Zvočniki, ki so bili posebej zasnovani za izboljšanje zvočne zmogljivosti televizorjev z ravnim zaslonom; PRVI v industriji, ki uporablja BMR, tehnologijo gonilnikov široke disperzije, ki je popolnoma primerna za AV-izdelke in zagotavlja, da je bila celotna soba napolnjena s TV zvokom.

2011 Q Acoustics je predstavil serijo 7000; sistem zvočnikov v slogu 5.1, zmagoslavje oblike in funkcije, ki vsebuje najnovejše tehnološke akustične preboje inženirske ekipe Q Acoustics. Takoj je bil nagrajen z vrhunskim priznanjem What Hi-Fi kot »Izdelek leta«. Serija 2000 je postala serija 2000i, saj smo dokončali temeljito prenovo vseh elementov, občutljivih na zvok. Ekipa Q Acoustics je nadaljevala z inovacijami in ustvarjanjem zvočnikov z vrhunsko akustično kakovostjo, ki so predvajali posnetke tako naravno kot izvirno izvedbo.

2012 Ekipa Q Acoustics je objavila pionirsko ponudbo zvočnikov Install, ki zagotavljajo nedotaknjen, avdiofilski zvok iz zvočnikov, ki se brezhibno prilegajo domačemu okolju.

2013 Rodila se je serija Concept, ki se je začela s Conceptom 20 in je predstavila revolucionarne veščine izdelave omar ter uvedla še eno prvo industrijo s tehnologijo GelcoreTM, ki je močno zmanjšala popačenje ohišja za najčistejši zvok. Naslednje leto ga priznava What Hi-Fi z največjim priznanjem »Izdelek leta«. Predstavili so tudi prve aktivne hi-fi zvočnike ekipe Q Acoustics, ki podpirajo Bluetooth z QBT3.

... več na: https://www.qacoustics.com/pages/about-q-acoustics

In seveda Q Acoustic zvočniki v naši ponudbi!