Ali poznate QAcoustics?

Q Acoustics ni kot večina drugih podjetij, ki izdelujejo zvočnike. Q Acoustics je mlada blagovna znamka. Brez dediščine. Brez tradicije. Brez starih črno-belih fotografij.

In skrivnost uspeha blagovne znamke je ravno to, v to smo prepričani.

Q Acoustics je bil ustanovljen leta 2006 - ni ga ustanovil bogat ljubitelj glasbe, hobi oblikovalec ali upokojeni rokovski glasbenik.

Ne. Q Acoustics so ustanovili profesionalni inženirji in poslovneži, katerih edini cilj je bil razviti zelo uspešno najboljšo blagovno znamko zvočnikov v razredu, ki temelji na izjemnih zvočnih zmogljiv..

Preberite več

Umetnost pozicioniranja zvočnikov

Preurejate dnevno sobo ali ste samo kupili nov komplet? Tukaj je opisano, kako postavite zvočnike v najboljši položaj v vašem prostoru.

Zvočniki so ključni za vsak hi-fi sistem, saj definirajo, kako slišite svoj zvok. Verjetno ste opazili, da je odvisno od tega, kje v sobi so zvočniki in kje ste sami glede na njih, zvok lahko drugačen!

Stephen Tizzard, višji inženir avdio strojne opreme pri Cambridge Audio ima nekaj predlogov o ključnih stvareh, ki jih je treba upoštevati pri pozicioniranju zvočnikov, pojasnjuje zakaj postavitev verjetno nikoli ne bo popolna – in zakaj je to v r..

Preberite več