Cambridge Audio MXN10 in DACMagic 200M zdaj tudi Black Edition

Zahvaljujoč uspehu lansiranja omejene izdaje CX serije izdaja Cambridge Audio zdaj Black Edition varianto tudi za digitalno-analogni pretvornik DacMagic 200M in omrežni pretakalnik MXN10.

Tako kot pri izdelkih serije CX Black Edition bosta imela nova Black Edition DacMagic 200M in MXN10 enako funkcionalnost in zmogljivost kot njuna siva dvojnika, vendar bosta imela mat črne anodizirane prednje plošče s sijajno črno pikčasto oznako. Zdi se kot presenetljivo velikodušna poteza s strani Cambridgea, da se bosta Black Edition DacMagic 200M in MXN10 prodajala po enakih cenah kot njihovi kol..

Preberite več

Kako se hibridni digitalni DAC ojačevalec C 399 loči od svojih konkurentov

Ojačevalec NAD C 399 prinaša novo raven glasbene in tehnične zmogljivosti v serijo NAD Classic s tehnologijo, ki izvira iz častitljive serije NAD Masters. Ne samo, da C 399 razširja NADov dolgoletni ugled za odličnost ojačevalnika, ampak ima ceno, ki nasprotuje njegovi zmogljivosti. Poleg tega C 399 dosega nove ravni prilagodljivosti in enostavne uporabe.

Povežite kateri koli analogni ali digitalni vir

C 399 lahko reproducira analogni ali digitalni vir z natančnim uprizoritvijo zvoka in stopnjo prefinjenosti, ki je netipična za ojačevalnik serije Classic. Analogni del pre..

Preberite več

NAD C658 BluOS Streaming DAC

NAD C 658 je takšna stereo komponenta, ki naenkrat spremeni predsodke in odpira nove možnosti za reprodukcijo zvoka. Še nikoli namreč ni bilo komponente, ki bi ponujala tako bogato paleto tako nove kot tudi preizkušene tehnologije. 

NAD C658 BluOS Streaming DAC v naši ponudbi!

Način distribucije in uživanja glasbe se še naprej razvija od fizičnih medijev k pretakanju. Prav tako se je glasba oddaljila od analognega k digitalnemu. NAD C 658 je vključil te temeljne resnice, da bi ustvaril popolnoma nov tip komponente, ..

Preberite več

Tags NAD BluOS DAC

Great British Sound - zgodovina

Odkar smo leta 1968 na tržišče uvedli našo ikono Cambridge Audio ojačevalec P40, imamo jasen cilj: izdelovati avdio naprave, ki proizvajajo resnično izviren, čisti in naraven zvok.
Nič ni dodano in nič ni izpuščeno.

Leta 1968 je skupina nadarjenih diplomantov v Cambridgeu v Angliji ustanovila visokotehnološko podjetje za raziskave in razvoj ter izdelavo prototipov. To je bilo rojstvo Cambridge Audia. V šestdesetih letih so se hkrati zgodile tri stvari: britanski bendi so uživali v izjemnih uspeh..

Preberite več