Ci130QR vgradni zvočnik, ⌀ 193.4 mm

261,00€

Pre-Order

  • Cena brez DDV: 213,93€
  • Blagovna znamka: KEF
  • Koda izdelka: Ci130QR KEF vgradni zvočnik

Razpoložljive možnosti

Vgradni zvočnik KEF Ci130QR, stenski ali stropni vgradni zvočnik ima naslednje tehnične karakteristike:

Vgradni zvočnik Ci130QR ima tanek okvir in rob, kar omogoča brezhibno integracijo v vaš strop. Opremljen je s patentiranim gonilnikom KEF Uni-Q, ki omogoča enakomerno razpršitev zvoka po prostoru, zato za popolno zvočno izkušnjo potrebujete manj zvočnikov. Vgradni zvočnik KEF Ci130QR je primeren za vsak prostor.

Vgradni zvočnik KEF Ci130QR se ponaša s KEF-ovim sofisticiranim sistemom gonilnikov Uni-Q, ki tweeter postavlja v akustično središče bas / midrange stožca; to omogoča, da tweeter in nizkotonec delujeta kot enotni točkovni vir, ki razpršuje zvok široko in enakomerno po vsem prostoru. Obdelava, odporna na vremenske vplive, varuje vgradne zvočnike pred vlago in UV svetlobo. Ultra tanki okvirji, ki so komaj vidni na robu izjemno ravnih rešetk, pomenijo, da se vgradni zvočnik nevsiljivo prilega vašemu domu.

Konstrukcija KEF-ovega Ci vgradnega zvočnika omogoča hitro in enostavno montažo. Tanek okvir in ozek rob elegantnega vgradnega zvočnika Ci130QR omogočata brezhibno vizualno integracijo v vaš strop. KEF-ov patentirani gonilnik Uni-Q razprši zvok po širšem območju, kar vam omogoča, da uporabljate manj zvočnikov in še vedno doživite enakomeren zvočni oder.

Glavne prednosti vgradnega zvočnika KEF Ci130QR:

  • ultra tanek okvir UTB ™ vgradnega zvočnika
  • 130 mm Uni-Q
  • 19 mm aluminijasti kupolasti visokotonec
  • rešetka in okvir za barvanjeOznake: vgradni zvočniki, KEF

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Sledi nam Facebooku