CXC CD predvajalnik Cambridge Audio

699,00€

Pre-Order

  • Cena brez DDV: 572,95€
  • Blagovna znamka: Cambridge Audio
  • Koda izdelka: CXC Cambridge Audio CD predvajalnik

Cambridge Audio CXC CD predvajalnik ima naslednje tehnične karakteristike:

NOVO: Omejena serija CX Black Edition!

Cambridge Audio CX C serije 2 je kakovosten in finančno ugoden CD predvajalnik, skladen z ostalimi izdelki CX serije. Odlikujejo ga natančno predvajanje avdio CD-jev, najsodobnejši S3 Servo za uravnavanje hitrosti diska in zagotavljanje predvajanja brez napak, digitalni izhod za čist zvok...

Zdaj v lunarno sivi barvi, da se ujema z ostalo ponudbo serije CX, nagrajeni CD predvajalnik CXC V2 prinaša osupljivo kakovost zvoka iz vaše zbirke CD-jev.  CD predvajalnik CXC vam bo omogočil, da iz zbirke CD-jev iztisnete tudi zadnjo kapljico glasbenega užitka. 

CD predvajalnik CX C  je zgrajen tako, da digitalne zvočne informacije na CD-ju prebere z absolutno, nepogrešljivo natančnostjo in jih nato posreduje digitalno-analognemu pretvorniku (kot so izjemno kakovostni DAC-ji, ki jih najdemo v izjemnih novih integriranih ojačevalnikih Cambridge CXA61 in CXA81) . Vsaka komponenta CXC se osredotoča le na pridobivanje vsak malenkosti podatkov iz diska v svojem predelu.

Diskovni pogon znotraj cd predvajalnika CXC je Cambridge Audio prvotno razvil  za svoj vrhunski CD-predvajalnik 851C. Gre za priznani servo dizajn 'S3', ki ima v svojem razredu vodilno stopnjo zavračanja tresenja in popravljanja napak - noben večnamenski pogon ne more konkurirati ravni natančnosti in stabilnosti CXC.


Oznake: CD predvajalnik, cambridge audio, CX 2 serija

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Sledi nam Facebooku