CXN V2 mrežni predvajalnik Cambridge Audio

999,00€

Pre-Order

 • Cena brez DDV: 818,85€
 • Blagovna znamka: Cambridge Audio
 • Koda izdelka: CXN V2 Cambridge Audio mrežni predvajalnik
Cambridge Audio CXN mrežni predvajalnik (CXN V2 Network Streamerima naslednje tehnične karakteristike:

 • DAC: Dual Wolfson WM8740 24-bit DACs.
 • Digital filter: 2nd Generation ATF2 up-sampling to 24-bit/384kHz.
 • Analogue filter: 2-Pole Dual Differential Bessel.
 • USB Audio Input: USB Type B conforms to USB Audio profile 1.0 or 2.0.
 • Digital audio inputs: S/PDIF Coaxial and TOSLINK Optical.
 • Analogue audio outputs: Balanced XLR and unbalanced RCA analogue.
 • Compatibility: UPnP, Local USB media, USB audio 1.0 and 2.0, S/PDIF Toslink and Coaxial, Airplay 2, Chromecast built-in , Internet radio, Spotify Connect, TIDAL, Qobuz, Bluetooth aptX via BT100 Bluetooth receiver (not supplied).
 • Audio formats: ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x64), WMA, MP3, AAC, HE AAC, AAC+, OGG Vorbis.
 • Roon ready, rRequires a Roon subscription.
 • Ethernet: IEEE 802.3, 10 Base-T or 100 Base-T.
 • WI-FI: IEEE 802.11 b/g or n (2.4GHz).
 • Max power consumption: 30 W.
 • Standby power consumption: <0.5 W.
 • Mere za mrežni predvajalnik CXN V2 (V x Š x G): 85 x 430 x 305 mm.
 • Teža mrežnega predvajalnik CX N V2: 3.5 kg.
 • Mrežni predvajalnik CXN V2 je dobavljiv v naslednjih barvah: srebrna (lunar grey) + omejena količina v črni barvi.
 • Datoteka za prenos:
  tehnična navodila (user manual) za CXN V2 mrežni predvajalnik
 • OPCIJSKO: BT100 bluetooth audio sprejemnik
 • Spletna stran proizvajalca: CXN V2 mrežni predvajalnik

NOVO: Omejena serija CX Black Edition!

Srečajte prihodnost. Mrežni predvajalnik CXN V2 bo iz vaše glasbe z domačega omrežja, trdih diskov, storitev digitalnega pretočnega predvajanja in virov izvlekel največ. CXN/v2 predvaja praktično vse, od osnovnih, stisnjenih MP3 zapisov do datotek 24-bit/192 kHz studijske kakovosti FLAC in WAV. In predvaja neverjetno dobro.  Njegova sposobnost predvajanja vključuje spletni radio, Spotify Connect, Airplay in aptX Bluetooth. Močna digitalna oprema znotraj vsakega CXN/v2-ja  vaše priljubljene posnetke prevzorči navzgor na 24-bit/384 kHz in vam nudi prava avdio nebesa ne glede na vhod vira glasbe – žično ali brezžično – in izvirno kakovost ali ločljivost.

Ustvarite harmonijo med vašo ljubeznijo do glasbe in vašim mrežnim načinom življenja. Cambridge Audio CXN v2 vsebuje čudovit 11 cm barvni zaslon, ki  ga lahko nadzorujete preko brezplačnega programa Cambridge Connect App za naprave Apple in Android. Brskajte po vaši glasbi glede na izvedbo, izvajalca, po seznamih predvajanja in še več; zmogljivost rokovanja vam bo v zabavo. 

Omogoča enostavno namestitev in brezžično upravljanje ter osupljivo izboljša digitalno glasbo, ki je shranjena na računalnikih, omrežnih pogonih in skoraj vseh napravah z digitalnim avdio priključkom. CXN V2 še dodatno izpopolnjuje brezhibno doživetje digitalne glasbe, zaradi česar je bil že predhodnik tri leta dobitnik What Hi-Fi nagrade. Hitrejši procesor odpira nove možnosti, kar vam daje bogatejšo izkušnjo internetnega radia, višjo raven nadzora predvajanja in vgrajeno Chromecast.

Pri Cambridge Audiu so želeli oblikovati izdelek, ki bi vam omogočal predvajanje katere koli pesmi na svetu s katerekoli naprave. In mrežni predvajalnik CXN (V2) bo igral skoraj vse, kar želite. Zahvaljujoč ogromni procesorski moči in elegantni funkcionalnosti nagrajene aplikacije StreamMagic predvajanje ne povzroči preobremenjenosti ali preskoka, ampak takoj predvaja vašo glasbo. 

Strokoven servis vseh vrst avdio in video komponent nudimo že več kot 30 let. Smo pooblaščen servis za hifi komponente Cambridge Audio. Opravljamo tudi servis zvočnikov.

Nagrajeni CXN (V2), ki je zdaj v lunarno sivi barvi, da se ujema z ostalo ponudbo serije CX Series 2, omogoča predvajanje več vrst avdio datotek iz različnih virov. Uživajte v svoji glasbi po svoje.

Vsi imamo radi udobje digitalnega zvoka. Nihče pa ne mara kompromisov, ki jih včasih vključuje digitalno predvajanje zvoka. Zato je CXN (V2) zasnovan tako, da zagotavlja enostaven dostop do digitalnega zvoka, vendar z brezkompromisno zvočno odličnostjo 50-letne hi-fi tradicije Cambridge Audio. Kakovosti izvedbe zaradi enostavnosti uporabe ni nič manjša.

Digitalni zvok je na voljo iz številnih virov - CXN (V2) pa lahko predvaja prav tiste, ki jih imate najraje. Spotify Connect, Apple AirPlay 2, Qobuz in Tidal ponujajo svetovno vredno vsebino, vgrajen je Chromecast, ki olajša stvari, CXN (V2) pa je Roon Ready, ki obogati izkušnjo brskanja po zvoku NAS in UPnP. Uporabite lahko digitalne optične in koaksialne vhode, asinhrono vtičnico USB, aptX Bluetooth (prek adapterja) in internetni radio in mrežni predvajalnik CXN (V2) bo v vaš dom prinesel glasbo iz vsega planeta.

Močna digitalna oprema znotraj vsakega mrežnega predvajalnik CXN/v2-ja  vaše priljubljene posnetke prevzorči navzgor na 24-bit/384 kHz in vam nudi prava avdio nebesa ne glede na vhod vira glasbe – žično ali brezžično – in izvirno kakovost ali ločljivost.  Z uporabo edinstvene tehnologije Cambridge Audio ATF2, glasba je dostavljena s toploto, globino , odtenek in enotnost, ki nista samodejno povezana z digitalnim zvokom.

Cambridge Audio CXN (V2) ima izjemno procesorsko moč v primerjavi s tekmeci. Platforma Cambridge Audio Stream Magic zagotavlja gladko, brezhibno in stabilno izkušnjo poslušanja iz katerega koli vira, njegova izjemna združljivost MPEG-DASH in HLS pa pomeni, da so prenosi v živo enako skladni in kakovostni.

Uporaba mrežnega predvajalnika CXN (V2) ne more biti enostavnejša, niti bolj zadovoljiva. Prilagojena aplikacija Cambridge Audio Stream Magic omogoča enostaven, stabilen in intuitiven nadzor vseh povezanih virov - pripravite sezname predvajanja, nastavite prednastavitve ali brskajte po albumih prikladno in udobno. V celoti so odstranjene vse ovire ali zapleteni menije med vami in vašo najljubšo glasbo, pri čemer je CXN (V2) preprosto katalizator za neverjetno izkušnjo poslušanja. Zato lahko preprosto dovolite, da velik, barvit in svež zaslon prikaže vaše ukaze ali naslov glasbe, v kateri uživate.

Štiri What Hi-Fi? nagrade govorijo o tem, kako priljubljen je mrežni predvajalnik CXN (v2) - toda Cambridge Audio vedno išče nove načine za izboljšanje. Nenehni razvojni program, nenehna želja po iskanju obrobnih izboljšav v zmogljivosti in možnost daljinskega posodabljanja CXN (v2) kadar je potrebno, pomeni, da je najboljši omrežni avdio pretvornik vedno boljši.

Prednosti mrežnega predvajalnika CXN V2:

 • Cambridge Audio CXN V2 ponuja osupljivo kakovost zvoka - slišite vse podrobnosti v svojih digitalnih datotekah.
 • Povežite karkoli: glasbo predvajajte iz tablic, i-phonov, androidov, preko BT100 Bluetooth sprejemnika (ki ni vključen), CD, DVD, Blueray predvajalnikov, TV-ja. Povežete ga v omrežje žično ali Wi-Fi.
 • Vgrajene brezžične povezave AirPlay 2 in Chromecast.
 • Vgrajeni Spotify Connect, TIDAL in Qobuz.
 • Kakovostno pretakanje internetnega radia zahvaljujoč podpori MPEG-DASH.
 • Nadzor na dlani, zahvaljujoč namenski aplikaciji StreamMagic za iOS in Android.
 • Roon ready. Preoblikujte in izboljšajte izkušnjo brskanja po glasbi, zahteva pa naročnino na Roon.Oznake: mrežni predvajalnik, cambridge audio, CX serija, CXN V2

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

 

NAGRADE IN OCENE ZA CX N mrežni predvajalnik

 


OKTOBER 2016

OKTOBER 2016

DECEMBER 2015

FEBRUAR 2016
       

FEBRUAR 2016

JANUAR 2016

DECEMBER 2015

DECEMBER 2015
       

OKTOBER 2015

AVGUST 2015

AVGUST 2015

AVGUST 2015
       

JULIJ 2015

JULIJ 2015

JUNIJ 2015

JUNIJ 2015
       

JUNIJ 2015

JUNIJ 2015

JUNIJ 2015

JUNIJ 2015
Sledi nam Facebooku