Zakaj globokotonci ustvarijo bolj poglobljeno zvočno izkušnjo

Svoje najljubše pesmi ali zvočne podlage niste zares slišali, dokler je niste slišali z globokotoncem. Fenomenalna postavitev zvočnikov lahko v zvočno izkušnjo vnese globino in podrobnosti, ki jih še niste slišali. Z razkrivanjem vseh vidikov nizko-srednjih, srednjih, visoko-srednjih in visokih frekvenc vam omogoča poslušanje točno tako, kot si je umetnik zamislil. Kaj pa tiste nizke, nizke frekvence? Globok, ropotajoč bas, ki dopolnjuje zvočno sliko? Ali resnično doživljate zvok, kot je bil predviden, brez natančnega basa? Tu nastopijo nizkotonci - zagotovijo tisti manjkajoči del sestavlja..

Preberi več

Značke : subwoofer

Novi KEFovi subwooferji

Ustvarjanje poglobljenih zvočnih izkušenj je nekaj, s čimer se KEF ponaša že od leta 1961. Zdaj, več kot šest desetletij kasneje, redefiniranje zvočnih izkušenj ostaja prednostna naloga. Ponosni smo, da lahko predstavimo globokotonski zvočnik KC92 Force Cancelling in nizkotonske zvočnike Kube, najnovejše dodatke k naši obsežni ponudbi.

Z inovativno tehnologijo in dizajnom ti novi globokotonci zagotavljajo globoke in podrobne nizke tone z neprimerljivo natančnostjo in oživijo vsako podrobnost.

Medtem ko..

Preberi več

Značke : KEF subwoofer

Novi KEF LSX II LT po ceni, ki vam bo všeč

Nov član nagrajene družine LSX za dostop do izjemne visoke ločljivosti

LSX II LT, zasnovan kot poenostavljena različica, ima enak impresiven zvok visoke ločljivosti in ključne tehnologije kot LSX II, vendar po ceni, ki vam bo še bolj všeč. Ta kompaktni brezžični HiFi sistem zvočnikov, ki ga poganjata KEF-ov mehanizem Music Integrity Engine in značilni niz gonilnikov Uni-Q, zagotavlja neprimerljivo jasnost zvoka. Brez truda pretakajte karkoli, vključno z AirPlay 2, Chromecast in Spotify, ali pa se brezhibno povežite z namizjem, prenosnikom, televizijo in drugimi prek vhodov HDMI ARC in..

Preberi več

Zvočniki LSX II in R serija sta prejela nagrado EISA Best Product 2023 – 2024

S ponosom sporočamo, da je EISA podelila nagrado za brezžične regalne zvočnike zvočnikom LSX II in nagrado za serijo R zvočnikov v svojih kategorijah kot najboljšegi izdelk 2023–2024.

Expert Imaging and Sound Association je skupnost 60 tehnoloških revij, spletnih mest in komentatorjev družbenih medijev iz 29 držav, specializiranih za hi-fi, domači kino, foto in video, avtomobilsko in mobilno elektroniko. Vsako leto strokovna žirija EISA najboljše izdelke v vsakem razredu nagradi z zaželeno nagrado EISA.

Preverite v naši ponudbi:

    Preberi več

KEF LS60 Wireless

Za svoj 60. rojstni dan je KEF predstavil samostojno različico svojega priznanega večnamenskega pretočnega avdio sistema LS50 Wireless II. Ta popolnoma nov brezžični sistem LS60 je sestavljen iz dveh izjemno tankih in elegantnih aktivnih zvočnikov (sama omarica je široka le 13 cm in globoka 32 cm) z že vgrajenim optimiziranim ojačenjem (konfiguracija bi-amp z ločenima ojačevalcema za bas in ostalo). spekter), spremljajoče žične in brezžične povezave ter streamer. Gre pravzaprav za prvo brezžično različico koncepta Single Apparent Source System, ki ga KEF že nekaj časa uspešno in edinstveno ..

Preberi več

KEF R serija - Special Edition

Nova KEF serija R je zdaj na voljo v dveh različicah Special Edition:

  • Indigo Gloss za R3 Meta in
  • Titanium Gloss za R7 Meta.


KEF serija R je zasnovana tako, da je akustično izjemna. Vsak element zasnove je bil natančno uglašen, da zagotavlja več podrobnosti in globlji vpogled ter poustvarja vznemirjenje ob poslušanju izvirne glasbene izvedbe z vsemi čustvi in odtenki, ki so povezani z njo.

Serija R ponuja izbiro talnih zvočnikov, zvočnikov za knjižne police, zvočnikov osrednjega kanala in spremljajočih modelov za domači kino. Vsak ponuja najbo..

Preberi več

Prihranite 300€

Prihranite 300€ pri izbranih brezžičnih zvočnikih v spomladanski akciji (4.4.2023 - 3.5.2023)!

Če želite začeti svojo KEF pot ali dopolniti sistem zvočnikov v vašem domu, je zdaj pravi čas. Izkoristite 300 € popusta na LSX II in LS50 Wireless II.

KEF LSX II
Ta večnamenski sistem zvočnikov zagotavlja uravnotežen zvok v višji ločljivosti s celovito povezljivostjo. Preprosto pretakajte karkoli ali nemoteno povežite LSX II s svojim prenosnikom ali televizorjem.

KEF LSX II v naši ponudbi ...

Preberi več

KEF KC62 zdaj tudi kot Titanium Grey

Subwoofer KEF KC62 je izjemno kompaktna nizkotonska enota, primerna za uporabo v klasičnih (dvo-kanalnih), pa tudi v sodobnih (več-kanalnih) sistemih, ki navdušuje s funkcionalnostjo, predvsem pa z močjo in kontrolo.

Glavne značilnosti:
- Revolucionarna 'Uni-Core™' tehnologija.
- Dve 6,5" zvočniški enoti ter 1.000 W moči.
- Pet prednastavitev za enostavno umestitev v prostor.
- Možnost brezžičnega povezovanja s pomočjo modula 'KW1'.
- Elegantno ohišje iz aluminija.

Subwoofer KEF KC62 je zdaj dobavljiv v treh barvnih odtenkih: Carbon Black, Mineral White in Tita..

Preberi več

Značke : KEF KC62 subwoofer

Znani so What Hi-Fi? nagrajenci za leto 2022

Po razkritju 109 zmagovalcev Best Buy izbora What Hi-Fi? Awards 2022 je zdaj znanih 26 izdelkov (po eden iz vsake kategorije) sše bolj prestižnim priznanjem za Izdelek leta 2022.

Zmagovalci za izdelek leta predstavljajo najboljše izdelke v vseh kategorijah - od televizorjev do gramofonov, zvočnikov do streamerjev in vsega vmes.

Celoten seznam 26 zmagovalcev za izdelek leta najdete na povezavi, prav tako dobitnike tradicionalnih petih posebnih nagrad.


Tudi v naši ponudbi imamo nagrajence:

Preberi več

KEF napoveduje brezžični HiFi sistem LSX II

KEF je razkril, da je nadgradnja za njegov brezžični HiFi sistem LSX na poti z novim in izboljšanim LSX II, ki z dvema zvočnikoma ponuja še boljšo tridimenzionalno zvočno kuliso.

Novost temelji na originalnih zvočnikih LSX, ki so bili predstavljeni pred nekaj leti, s tem da LSX II vključuje KEF-ovo brezžično platformo W2, kot je razvidno iz impresivnega sistema LS50 Wireless II za ustvarjanje popolnega vsestranskega paketa. Kljub imenu je LSX II opremljen tudi s solidnim seznamom žičnih povezav, da je ta sistem združljiv s široko paleto napra..

Preberi več

LSX druga generacija: kompakten in vsestranski

Predviden začetek prodaje: jesen 2022.

KEF je obseden z zagotavljanjem vrhunske izkušnje poslušanja ne glede na velikost zvočnika. Z vgrajeno podporo za pretakanje do 24bit/384kHz in namenskimi ojačevalniki v vsakem zvočniku ponuja LSX II zvok najvišje kakovosti v svoji velikosti in omogoča, da je zvok visoke kakovosti dostopen širšemu krogu poslušalcev.

Dobrodošli v svetu pristne reprodukcije zvoka, ki je tako resničen, da se ga lahko dotaknete. 

Ta sistem zvočnikov vse-v-enem v svoji drugi generaciji ponuja nadgrajen za bolj uravnotežen zvok v višji ločlj..

Preberi več

KEF za jesen 2022 najavlja prihod brezžičnih samostoječih zvočnikov LS60

KEF je ob praznovanju svoje 60. obletnice napovedal skorajšnji prihod brezžičnega samostoječega zvočnika LS60 Wireless, prvega brezžičnega Single Apparent Source sistema na svetu.

Tehnologija za LS60 Wireless je iz KEF-ove vodilne serije Blade, za katero podjetje pravi, da je "cilj doseči akustični ideal točkovnega vira, kjer nizke, srednje in visoke frekvence sevajo iz ene točke." V središču tega je KEF-ov lasten niz gonilnikov Uni-Q 12. generacije, ki uporablja tehnologijo absorpcije metamaterialov. Za LS60 je bil izpopolnjen z blažilcem visokotonske vrzeli in novim prostorskim zvok..

Preberi več

Poznate izdelke leta po izboru What hi-fi? za lansko leto?

Zdaj je pravi čas, da se spomnimo izdelkov leta 2021. Na spletni strani vodilnega vodnika za kupce tehnologije na svetu – What Hi-Fi? poleg najnovejših ocen o hi-fi komponentah, domačem kinu in tehnologiji, informacijah o izdelkih, različnih novic, nasvetov, videoposnetkov in še več, najdete tudi izbor izdelkov leta 2021. Nekaj jih imamo tudi v naši ponudbi.

Izdelki leta 2021 po izboru SoundStage!

Nagrajeni izdelki za leto 2021 so bili izbrani med izdelki, ki so prejeli priznanje Reviewers’ Choice, ko so bili pregledani v tem koledarskem letu na enem od naših spletnih mest: SoundStage! Access, SoundStage! Hi-Fi, SoundStage! Simplifi, SoundStage! Solo, SoundStage! Ultra, or SoundStage! Xperience.

Izdelki so nagrajeni v treh kategorijah nagrad: individualne nagrade, izjemna uspešnost in izjemna vrednost., pričemer za kategorijo Individual Awards obstajajo štiri podkategorije za leto 2021: Dvorana slavnih, Pionirski oblikovalski dosežki, Inovacije v oblikovanju ter Estetika in..

Preberi več

Značke : soundstage! kef nad

Umetnost pozicioniranja zvočnikov

Preurejate dnevno sobo ali ste samo kupili nov komplet? Tukaj je opisano, kako postavite zvočnike v najboljši položaj v vašem prostoru.

Zvočniki so ključni za vsak hi-fi sistem, saj definirajo, kako slišite svoj zvok. Verjetno ste opazili, da je odvisno od tega, kje v sobi so zvočniki in kje ste sami glede na njih, zvok lahko drugačen!

Stephen Tizzard, višji inženir avdio strojne opreme pri Cambridge Audio ima nekaj predlogov o ključnih stvareh, ki jih je treba upoštevati pri pozicioniranju zvočnikov, pojasnjuje zakaj postavitev verjetno nikoli ne bo popolna – in zakaj je to v r..

Preberi več

Kaj je potrebno za hi-fi sistem - vodič za začetnike

Sestavljate svoj prvi hi-fi sistem? Tukaj je vse, kar boste morali vključiti v svoj prvi visokokakovostni zvočni sistem.
Nekoliko ste že razmišljali o vlaganju v kakovostno avdio opremo. Prebrali ste številne raziskave razvoja tehnologij, premleli različne možnosti in prišli do zaključka - investirali boste v kompleten hi-fi sistem. Najprej ... čestitam, dobrodošli v svet visoke kakovosti!

Pomembna prednost, ki jo ima hi-fi sistem pred drugimi visokokakovostnimi zvočnimi opcijami je, da ga lahko sest..

Preberi več

Porsche Design in KEF predstavljata

Dve svetovno znani blagovni znamki, KEF, priznan proizvajalec izjemne britanske akustike in Porsche Design, znan po ikoničnem dizajnu sta se združili, da bi ponudili brezkompromisno luksuzen Hi-Fi zvok.
Prinesite glasbo s seboj povsod, na službenih potovanjih, med športnimi aktivnostmi in doma.

GRAVITY ONE
je Bluetooth zvočnik, ki združuje poseben stil Porsche Design s KEF Hi-Fi zvokom in posebnimi funkcijami za delo in prosti čas, od sejne sobe do dnevne sobe.

Preberi več

KEF predstavlja novo serijo subwooferjev Kube

KEF je predstavil novo serijo subwooferjev Kube, ki je namenjena odkrivanju prej skritih globine in vidikov zvoka. Prišel je čas, da se zaljubite v svoj najljubši album ali film.

Tokrat so KEFovi oblikovalci tesno sodelovali z inženirsko skupino za razvoj pionirskega algoritma za obdelavo digitalnih signalov (DSP), znanega tudi kot iBX. Ta inteligentni algoritem za razširitev nizkih tonov poveča globino zvoka, kar maksimira zmogljivosti gonilnika po meri i..

Preberi več

KEF

Podjetje KEF je leta 1961 ustanovil inženir elektrotehnike Raymond Cook. Od samega začetka delovanja podjetja je bila pionirska ustvarjalnost pri izdelavi zvočnikov nesporna in še danes, po več desetletjih, navdušeni poslušalci po vsem svetu cenijo KEF zaradi inovativnih, visoko zmogljivih zvočnikov.

Raymond Cook je idejo KEF zvočnikov opisal: "Od vseh umetnosti je glasba najbolj nedoločljiva a najbolj izrazita, najbolj neznatna a hkrati neposredna, najbolj minljiva in vendar večna. Čeprav pretvorjena v ples elektronov vzdolž žic, njen duh živi naprej. KEF zvočniki glasbo vrn..

Preberi več

Prve ocene za KEF Q 2017 serijo zvočnikov

KEF ponosno predstavlja 8 izdajo Q serije. Nova izvedba se ponaša z izboljšano Uni-Q enoto za neprimerljivo globino in jasnost zvoka, prenovljeno zvočniško omarico za jasnejši zvok ter z elegantno obliko, ki je prijetna za oči, tako kot so zvočniki na uho.

Zvočniki KEF Q serije so na voljo tudi v naši ponudbi. Preverite na KEF Q serija

Zvočniki iz serije KEF Q ponujajo glasbeno doživetje v naravnem in natančnem zvoku visoke ločljivosti.

Nekaj ocen nove Q serije zvočnikov

HIGH-DEF DIGEST, ..

Preberi več

Značke : KEF Q serija