Zakaj globokotonci ustvarijo bolj poglobljeno zvočno izkušnjo

Svoje najljubše pesmi ali zvočne podlage niste zares slišali, dokler je niste slišali z globokotoncem. Fenomenalna postavitev zvočnikov lahko v zvočno izkušnjo vnese globino in podrobnosti, ki jih še niste slišali. Z razkrivanjem vseh vidikov nizko-srednjih, srednjih, visoko-srednjih in visokih frekvenc vam omogoča poslušanje točno tako, kot si je umetnik zamislil. Kaj pa tiste nizke, nizke frekvence? Globok, ropotajoč bas, ki dopolnjuje zvočno sliko? Ali resnično doživljate zvok, kot je bil predviden, brez natančnega basa? Tu nastopijo nizkotonci - zagotovijo tisti manjkajoči del sestavljanke za sicer brezhibno zvočno izkušnjo.

Nizkotonci prinesejo nizke tone vaši glasbi, filmu ali igri z uporabo zmogljivih gonilnikov, znanih kot nizkotonci, za zagotavljanje nizkih frekvenc med 20 in 200 Hz.

Čeprav je vaš zvok morda že neverjeten, to ne pomeni, da bi se morali prikrajšati za to, da bi bil še boljši. Ko svoji nastavitvi dodate nizkotonec, je razlika takoj očitna.

S samimi zvočniki boste slišali glasbo – ko pa mešanici dodate globokotonec, ste v glasbi. S polno globino in jasnostjo nizkih tonov, ki jih prinaša nizkotonec, boste izkusili najnižje tone v celoti, pri njihovi predvideni glasnosti, kar bo omogočilo interakcijo dinamike zvoka v polnem sijaju.

Ni samo v glasbi močan bas pomemben. Ko svojemu domačemu kinu dodate globokotonec, se sprosti vsa moč teh globokih zvočnih učinkov v vaših najljubših filmih. Slišali boste lahko celotno dogajanje, tako kot je režiser nameraval.

Preverite našo subwoofer ponudbo .

Tags subwoofer