HI-FI World prosodil 5 zvezdic

V februarski izdaji Hi-Fi World je ocenjevalec Jon Myles o NAD izdelkih M12 (Digital Preamp DAC) in M22 (Stereo Power Amplifier) zapisal: "Težko se bo našel kdo, ki ne bo navdušen nad celotno uspešnostjo te kombinacije."

NAD M12 je mnogo več od klasičnega audiofilskega predojačevalca. Z uporabo nekaterih najnaprednejših tehnologij v audio industriji utrjuje predojačevalske funkcije in sodoben DA pretvornik (DAC). Priznano in kvalitetno lastno DirectDigital™ procesiranje je zadolženo za zelo točno in natančno 24-bitno obdelavo audio signala v realnem času ter poslati na izhodno stopnjo. Številni razpoložljivi analogni in digitalni vmesniki, vključno z asinhrono USB povezavo (do 192 kHz / 24-bitnem formatu), omogočajo povezavo s skoraj vsakim avdio virom.

NAD M22 je močan stereo ojačevalnik z 250 W na kanal. Uporablja najnovejšo tehnologije nCore , ki je že bila potrjena kot zmagovalna formula z izkrivljanjem pod mejo detekcije, ultra visokim faktorjem dušenja in brezpogojno stabilnostjo zvočnikov različnih konstrukcij. Struktura je popolnoma simetrična.

NAD M12 in M22 sta oblikovana za današnje generacije ljubiteljev in avdiofile glasbe, kot nadaljevanje tradicije odličnosti že več kot 40 let v razvoju vrhunskih ojačevalnikov.