NAD praznuje 50 let

Podjetje NAD Electronics je bilo ustanovljeno leta 1972 in se zdaj prodaja v več kot 80 državah. Slovi po visokokakovostnih komponentah za avdio, domači kino in aplikacije za namestitev po meri. NAD-ova predanost štirim temeljnim vrednotam – inovativnosti, preprostosti, zmogljivosti in vrednost – je že od samega začetka prinesla kult privržencev, zaradi česar je postal znano ime med avdiofili in ljubitelji glasbe. Tudi danes blagovna znamka še naprej oblikuje in izdeluje nekatere najbolj cenjene in cenovno dostopne hi-fi komponente, ki vključujejo sodobne funkcije in tehnologije, namenjene novi generaciji avdiofilov.

V desetletjih od začetka do danes je blagovna znamka pionir v številnih tehnologijah ojačevanja, vključno s svojim revolucionarnim delom pri izpopolnjevanju ojačenja razreda A/B in razreda G, digitalnega in hibridnega digitalnega ojačenja razreda D ter uvedbo zgodnjih protokolov za omrežno pretakanje zvoka. Ves čas se je NAD Electronics zavzemal za resnico v specifikacijah in ustvaril lasten standard Full Disclosure Power, ki ocenjuje moč ojačevalnika na podlagi scenarijev poslušanja v resničnem svetu v primerjavi z laboratorijskimi pogoji, zaradi česar je včasih v "slabšem položaju" na maloprodajnem trgu v primerjavi s konkurenti, ki tega niso storili. delijo enako zavezanost preglednosti meritev.

Blagovna znamka bo mejnik obeležila s serijo virtualnih in osebnih dogodkov, kot tudi z lansiranjem omejene izdaje integriranega ojačevalnika, ki ga navdihuje starodobnik, z začetkom oktobra 2022 in zaokrožitvijo okoli sejma Hi-Fi v Münchnu maja 2023.

V letu 2023 bo znamka nadaljevala s praznovanjem marca z lansiranjem integriranega ojačevalnika NAD C 3050, širše dostopne različice svojega brata “LE”. C 3050, ki je na voljo po nižji priporočeni ceni kot različica omejene izdaje, bo naprodaj za 1299 USD, kar potrošnikom omogoča izbiro nadgradnje enote, da vključuje BluOS in Dirac prek funkcije MDC2 za dodatnih 549 USD. C 3050 LE bo na voljo pri vseh prodajalcih NAD Electronics po vsem svetu. C 3050 z močjo 100 vatov na kanal vključuje linijske vhode, HDMI eARC, dvosmerni aptX HD Bluetooth, gramofonsko stopnjo in namenski ojačevalnik za slušalke.


Ostanite na tekočem s podrobnostmi o različnih dejavnostih praznovanja obletnice na NADovi spletni strani.




 




Tags NAD