Cambridge Audio pozdravlja "Dan prodajaln plošč" in posebej predstavlja gramofon Alva TT V2

Britanski strokovnjak za Hi-Fi Cambridge Audio je izdal svoj novi gramofon Alva TT V2, ki je označen kot "vrhunska možnost za resne avdiofile, ki želijo tudi udobje brezžičnega pretakanja visoke ločljivosti."

Zasnovan je z namenom biti tradicionalnega Hi-Fi sistema, vendar s sodobnimi vrhunskimi funkcijami, in temelji na originalnem Alva TT, ki je bil prvi aptX HD Bluetooth gramofon za brezžično pretakanje. Podobno je Alva TT V2 gramofon z direktnim pogonom in seveda je spet prisoten in pravilen aptX HD Bluetooth. Gramofon V2 ima tudi enako aluminijasto zgornjo ploščo, polioksimetilensko ploščo in vložek Alva Moving Coil po meri kot njegov predhodnik.

Kar zadeva nadgradnje, je na voljo z novo in izboljšano roko, s snemljivo glavo in možnostjo izklopa Bluetooth, ko ni v uporabi, da izničite kakršno koli tveganje za motnje in zmanjšate porabo energije. Obstaja tudi preklopni fono oder, ki temelji na prejšnjem Alva Duo Cambridge Audio, da se zagotovi možnost kombiniranja Alva TT V2 s stereo ojačevalnikom, saj podjetje želi spodbuditi svojo modularno prilagodljivost in združljivost.

Stuart George, generalni direktor Cambridge Audio, pravi: »Izvirna Alva TT je bila prvi na svetu aptX HD Bluetooth gramofon, odziv nanj pa je presegel vsa naša pričakovanja. Nova Alva TT V2 še naprej združuje priročnost sodobnega pretakanja z bogato izkušnjo poslušanja vinila in upošteva povratne informacije poslušalcev s prvega gramofona."

Prihod Alva TT V2 lepo sovpada z dnevom prodajaln plošč 23. aprila. To je vsakoletno praznovanje, kjer se zberejo neodvisni lastniki prodajalnih plošč in tisti, ki sprejemajo klasično vinilno kulturo, tako v trgovinah kot na festivalih in drugih dogodkih po vsem svetu. Zagotavlja tudi okno za nove in ekskluzivne izdaje vinila in druge sorodne izdelke – kamor Alva TT V2 zagotovo sodi.

Cambridge Audio Alva TT V2 je zdaj na voljo po ugodni ceni tudi v pri nas.


VIR: Cambridge Audio (prek sporočila za javnost)