Skrivnosti NAD C700

Pretočni ojačevalec C 700 BluOS prevzame strokovno znanje NAD Electronics na področju integriranih ojačevalnikov in dodaja brezžični BluOS za zmogljivosti pretakanja v več sobah. Ta streamer je zasnovan kot visoko zmogljiva glasbena rešitev z visoko vrednostjo "samo dodaj zvočnike" za sodobno dobo pretakanja. Tukaj je nekaj podrobnosti za njegovo zasnovo:

Ojačevalni del C 700 izvaja HybridDigital UcD ojačanje, ki zagotavlja neverjetno obremenilno nespremenljivo moč z izjemno nizkim popačenjem in šumom v slišnem območju. Izhod UcD zagotavlja neprekinjeno 2 x 80 vatov in več kot 2 x 120 vatov v trenutku, kar omogoča reprodukcijo realistične dinamike v kratkoročnih glasbenih prehodih.

DAC visokega razreda v C 700 prihaja iz iste družine pretvornikov, ki se uporabljajo v enotah NAD Masters Series M33 in M10. ES-9010 iz družine ESS Sabre ponuja nič drugega kot pretvorbo digitalnega v analogni signal avdiofilskega razreda, ki podpira do 24-bit/192 kHz zvok visoke ločljivosti in predvajanje MQA.

C 700 ponuja številne možnosti predvajanja, vključno z analognim RCA, HDMI-eARC ter optičnimi in koaksialnimi digitalnimi vhodi. Povežite predvajalnike diskov, igralne konzole, zunanje pogone, medijske adapterje, ploščate zaslone ali se odločite za brezžični nadzor z Apple Airplay 2 in dvosmernim aptX HD Bluetooth. Poslušajte preko številnih možnosti, kot so stereo zvočniki ali celo par brezžičnih slušalk, da v celoti izkoristite zmogljivost dvosmernega Bluetootha.

Kljub majhnemu, elegantnemu ohišju, C 700 deluje tako, kot bi pričakovali od tradicionalne hi-fi komponente polne velikosti. 5-palčni barvni zaslon visoke ločljivosti prikazuje naslovnico, napredek in nastavitve, medtem ko enostavna navigacija po meniju z dvema gumboma omogoča enostavno upravljanje. Njegovo elegantno obliko je okrepljeno s trdnim aluminijastim ohišjem in gladko stekleno sprednjo ploščo.

Tudi v naši ponudbi: NAD C700