NAD C 700 je prejel nagrado za izjemen izdelek s strani Hi-Fi News

NAD ostaja ključni partner BluOS in C 700 je njegov najbolj poenostavljen, cenovno ugoden in prilagodljiv vse-v-enem omrežni predvajalnik/ojačevalnik doslej.

S svojo najnovejšo hi-fi rešitvijo »samo dodaj zvočnike« so nameni kanadskega proizvajalca NAD kristalno jasni. Vzemite obliko in funkcionalnost njegovega večkrat nagrajenega Masters M10 BluOS integriranega ojačevalnika [HFN Jun '19], vendar ponovno premislite o specifikaciji, da bi skoraj prepolovili izklicno ceno. To ni presenetljiva poteza – C 700 je s 1299 £ 'mainstream' sistem vse-v-enem, za katerega se je želelo izdelati.

Tako kot prejšnji stroj, zdaj v preobleki v2, je C 700 impresivno kompakten. Aluminijasto ohišje, ki je na voljo v kateri koli barvi, dokler je črna, meri le 22 cm v širino in manj kot 10 cm v višino. Dodajte še težo 4,8 kg in to je ojačevalnik, za katerega je smešno enostavno najti prostor.

Na M10 ne spominja le ohišje. NAD-ov novi ojačevalnik ima barvni zaslon, prvi model v seriji C, ki ima to možnost. Vendar pa ta 5-palčna plošča ni zaslon na dotik, kot pri M10, tako da navigacijo po njegovih številnih funkcijah upravljata dve sosednji levi/desni tipki ter fizični gumb za glasnost pri C 700 (nekaj, česar M10 nima), ki se podvoji gor za meni "pomakni in izberi".

Zaključna ocena Hi-Fi News:

Prava hi-fi rešitev v eni škatli, NAD-ov C 700 združuje žično in brezžično povezljivost, gladko delovanje, ki temelji na aplikacijah, in močno ojačanje v prijetno majhno ohišje. V tem smislu je to zelo mlajša različica M10 in tisti, ki lahko živijo brez nadzora zaslona na dotik in popravka sobe Dirac Live, bi morali prisluhniti. Tukaj je veliko energije in podrobnosti. Imenujte ga "mali ojačevalnik, ki bi lahko" ...

Preberite si celotno oceno in obiščite NAD C700 za ceč informacij.