Izdelki leta 2021 po izboru SoundStage!

Nagrajeni izdelki za leto 2021 so bili izbrani med izdelki, ki so prejeli priznanje Reviewers’ Choice, ko so bili pregledani v tem koledarskem letu na enem od naših spletnih mest: SoundStage! Access, SoundStage! Hi-Fi, SoundStage! Simplifi, SoundStage! Solo, SoundStage! Ultra, or SoundStage! Xperience.

Izdelki so nagrajeni v treh kategorijah nagrad: individualne nagrade, izjemna uspešnost in izjemna vrednost., pričemer za kategorijo Individual Awards obstajajo štiri podkategorije za leto 2021: Dvorana slavnih, Pionirski oblikovalski dosežki, Inovacije v oblikovanju ter Estetika in zvok.

V naši ponudbi najdete nagrajence:

Subwwoofer KEF KC62

KC62 je neverjetno kompakten nizkotonski zvočnik, ki zagotavlja moč globokim, natančnim nizkim tonom za razburljivo poglobljeno glasbeno, filmsko in igralno izkušnjo. Ustvarjen z uporabo inovativnega inženiringa KEF, vključno z revolucionarno tehnologijo Uni-Core™. 

Stereo močnostni ojačevalec NAD C 298

Z izbiro uravnoteženih vhodov je C 298 naraven za studijsko uporabo ali povezavo s predojačevalniki in procesorji višjega razreda. Ti vhodi vključujejo nadzor trim, ki je uporaben za ujemanje z drugimi komponentami. Linijski izhod omogoča nadaljnje dodajanje moči na isti kanal za dodatne zvočnike ali nizkotonce. Auto-sense z nastavljivim pragom je kot nalašč za avtomatizacijo kompleksnih sistemov ali skrivanje ojačevalnika pred vidom v omari. Vključujemo celo Ground Lug, ki je lahko zelo uporaben za odpravo ozemljitvenih zank in hrupa v kompleksnih sistemih z več enotami. K vsej tej povezljivosti je dodano stikalo Bridge, ki spremeni C 298 v neverjetno zmogljiv monoblok ojačevalnik. Začnite z enim in dodajte drugega C 298 pozneje, ko nadgradite svoje zvočnike.

Aktivni zvočniki KEF LS50 Wireless II

Brezžični zvočnik LS50 Wireless II postavlja zvok na prvo mesto in je več kot zelo zmogljiv zvočnik; to je popoln sistem zvočnikov "vse v enem", ki lahko pretaka iz katerega koli vira, zahvaljujoč brezžični združljivosti z AirPlay 2, Chromecastom in drugimi ter žičnimi povezavami za vaš televizor, igralno konzolo in gramofon. 


Več o SoundStage! izdelkih leta 2021 na povezavi.