NAD C658 BluOS Streaming DAC

NAD C 658 je takšna stereo komponenta, ki naenkrat spremeni predsodke in odpira nove možnosti za reprodukcijo zvoka. Še nikoli namreč ni bilo komponente, ki bi ponujala tako bogato paleto tako nove kot tudi preizkušene tehnologije. 

NAD C658 BluOS Streaming DAC v naši ponudbi!

Način distribucije in uživanja glasbe se še naprej razvija od fizičnih medijev k pretakanju. Prav tako se je glasba oddaljila od analognega k digitalnemu. NAD C 658 je vključil te temeljne resnice, da bi ustvaril popolnoma nov tip komponente, ki združuje Network Streamer, najsodobnejši DAC in številne vidike tradicionalnega predojačevalnika v en sam cenovno učinkovit paket.

Zahvaljujoč NAD-ovi ekskluzivni modularni konstrukciji bo držal korak z najnovejšo tehnologijo, ki še ni bila uvedena, a neizogibno prihaja v prihodnosti. Pravzaprav je že zdaj na voljo izbirni preklopni modul HDMI 4k, ki omogoča najboljši zvok iz katerega koli od številnih razpoložljivih virov HDMI (kot so igralne konzole in video STB).

Medtem ko C 658 takoj zamenja (ali doda) vaš Streamer, DAC in predojačevalnik, dodaja tudi številne nove funkcije, ki jih morda ne poznate, kot je oddajnik Bluetooth aptX HD za uporabo z vašimi brezžičnimi slušalkami. Zelo prilagodljivi izhodi omogočajo resnično uravnoteženo povezavo z močnimi zvočniki ali ojačevalniki. Na voljo so tudi enojni priključki za ojačevalnike in nizkotonce, ki vključujejo nastavljiv križanec nizkotonca, ki je odlično izveden v digitalni domeni. Vključen je tudi zelo izpopolnjen vhod MM Phono skupaj z linijskimi vhodi za stare analogne komponente.

BluOS™ je omogočen in zanesljiv.

NAD C658 vključuje tudi BluOS, najbolj izpopolnjen sistem za pretakanje visoke ločljivosti, ki je na voljo. BluOS izvorno podpira več kot 15 pretočnih glasbenih storitev in indeksiranje več kot 250.000 skladb iz lokalnih omrežnih virov. C 658 postane vozlišče v ekosistemu BluOS, ki omogoča omrežno pretakanje visoke ločljivosti v 64 območij in možnosti nadzora za telefone, tablice in namizne naprave iOS, Android, Windows in Mac OS. BluOS podpira tudi vse glavne krmilnike pametnega doma in je na voljo v široki paleti izdelkov, zaradi česar je preprosto ustvariti avdio sistem za celotno hišo s C 658 v središču.


Preberite What Hi-Fi oceno izdelka.


Spletna stran proizvajalca.

Tags NAD BluOS DAC