Cambridge Audio predstavlja glasbeni sistem EVO

S Cambridge Audio EVO 75 glasbenim sistemom smo vašo avdio preteklost in sedanjost prinesli v prihodnost. Z izjemnim ojačevalnikom Hypex NCore Class D in Cambridge Audio vodilno platformo za pretakanje glasbe StreamMagic v napravi je vse, kar morate storiti, da dodate zvočnike, da boste uživali v vrhunski kakovosti zvoka visoke ločljivosti iz elegantnega, diskretnega ohišja.

Cambridge Audio je že več kot 50 let v ospredju britanske avdio inovacije, Evo pa predstavlja evolucijo v hi-fi-ju: vse-v-enem predvajalnik glasbe, ki združuje brezčasen dizajn, vrhunsko tehnologijo, pametno pretakanje in neverjetno avdio zmogljivost. eno poenostavljeno in kompaktno škatlo. Preprosto morate dodati zvočnike, da začnete uživati ​​v glasbi.

Zahvaljujoč naboru digitalnih in analognih vhodov ter visokokakovostnemu digitalno-analognemu pretvorniku je Evo lahko srce vašega hi-fi sistema v prihodnjih letih. Evo je pripravljen, da vi dodate svoje najljubše vire - gramofon, recimo ali CD-predvajalnik - in zgradite širši sistem. Celo video viri se lahko pridružijo - samo priključite izhod HDMI ARC televizorja na vhod Evo ARC.

Ne more biti preprostejše. Evo priključite v električno omrežje in ga priklopite na zvočnike. Nato v pametnem telefonu, tabličnem računalniku ali kjer koli drugem zaženite svojo najljubšo storitev pretakanja glasbe in se povežite z Evo z aplikacijo, vgrajeno podporo za pretakanje Bluetooth ali Evo. Izberite melodijo, pritisnite »predvajaj« in prilagodite glasnost po svojem okusu. Na velikemu 6,8-palčnemu zaslonu z visoko ločljivostjo lahko med poslušanjem storitve pretakanja celo uživate v svetlih, jasnih in podrobnih slikah albuma.

Aplikacija StreamMagic ponuja celovit nadzor nad sistemom Evo ter dostop do najbolj priljubljenih in najkakovostnejših storitev pretakanja glasbe na svetu. Je jasna, logična in stabilna - zato bo Evo hitro in natančno naredil natanko tisto, kar želite. Seveda vam bo morda bolj všeč aplikacija vaše najljubše storitve pretakanja glasbe - če je to vaša želja, brez težav. Evo se bo prav tako odzival na vaše vnose in ukaze.

Tudi v naši ponudbi: