KEF predstavlja novo serijo subwooferjev Kube

KEF je predstavil novo serijo subwooferjev Kube, ki je namenjena odkrivanju prej skritih globine in vidikov zvoka. Prišel je čas, da se zaljubite v svoj najljubši album ali film.

Tokrat so KEFovi oblikovalci tesno sodelovali z inženirsko skupino za razvoj pionirskega algoritma za obdelavo digitalnih signalov (DSP), znanega tudi kot iBX. Ta inteligentni algoritem za razširitev nizkih tonov poveča globino zvoka, kar maksimira zmogljivosti gonilnika po meri in zagotavlja izjemno natančnost in popolno sinhronizacijo med ojačevalnikom, gonilnikom in ohišjem.

Kube nizkotonci so na voljo v treh velikostih gonilnikov: 30.5, 25.4 in 20.3 cm. KEF Kube Subwooferji zagotavljajo edinstveno prilagodljivost konfiguracije. Širok spekter LFE, linijskih in zvočniških vhodov, izbire faz in 3 nastavitev EQ z nadzorom DSP zagotavlja, da se Kube zlahka prilega vsakemu konceptu prostora. Postavite KUBE subwoofer, kjer se najbolje prilega, združite s katerimkoli glavnim zvočnikom ali kakšnim drugim glasbenim sistemom in odkrijte povsem nove globine v vašem zvoku.