KEF

Podjetje KEF je leta 1961 ustanovil inženir elektrotehnike Raymond Cook. Od samega začetka delovanja podjetja je bila pionirska ustvarjalnost pri izdelavi zvočnikov nesporna in še danes, po več desetletjih, navdušeni poslušalci po vsem svetu cenijo KEF zaradi inovativnih, visoko zmogljivih zvočnikov.

Raymond Cook je idejo KEF zvočnikov opisal: "Od vseh umetnosti je glasba najbolj nedoločljiva a najbolj izrazita, najbolj neznatna a hkrati neposredna, najbolj minljiva in vendar večna. Čeprav pretvorjena v ples elektronov vzdolž žic, njen duh živi naprej. KEF zvočniki glasbo vrnejo pravemu lastniku - torej vašim ušesom in umu, z namemnom, da to storijo na najbolj naraven način kar je mogoče."

V vseh letih je podjetje eno od vodilnih v razvoju zvočnikov in tudi narekuje nove trende. KEF izdeluje visokokakovostne zvočne omarice za domači kino, hi-fi in vgradne zvočne omarice, ki se uporabljajo tudi kot zvočniki za gostinske lokale.

Štirje temelji KEF-ovega uspeha so: kakovost, poštenost, predanost in inovativnost.


V naši ponudbi so vsi KEF zvočniki - tudi nova KEF Q serija. Vabimo vas, da obiščete naše demo sobe in zvočnike preizkusite.