Ocena QAcoustics Concept30

Z doseženimi 9 točkami od 10 so si zvočniki QAcoustics Concept 30 prislužili oceno Best in Class 2022.

Zvočnik združuje najnaprednejše tehnološke rešitve, preplet izčiščene oblike, brezkompromisne izdelave in odličnega zvoka pa prepriča še tako zahtevnega poznavalca vrhunske avdio opreme.

Ena izmed glavnih razvojnih prioritet proizvajalca je bila izdelava čimbolj "tihega" ohišja zvočnika. Inovativni tehnologiji 'Gelcore™' in 'Point 2 Point Bracing™' je dopolnil z revolucionarno mehansko izolacijo baze zvočnika ter premišljenim vpetjem novih zvočniških enot.

Nove zvočn..

Preberite več

Umetnost pozicioniranja zvočnikov

Preurejate dnevno sobo ali ste samo kupili nov komplet? Tukaj je opisano, kako postavite zvočnike v najboljši položaj v vašem prostoru.

Zvočniki so ključni za vsak hi-fi sistem, saj definirajo, kako slišite svoj zvok. Verjetno ste opazili, da je odvisno od tega, kje v sobi so zvočniki in kje ste sami glede na njih, zvok lahko drugačen!

Stephen Tizzard, višji inženir avdio strojne opreme pri Cambridge Audio ima nekaj predlogov o ključnih stvareh, ki jih je treba upoštevati pri pozicioniranju zvočnikov, pojasnjuje zakaj postavitev verjetno nikoli ne bo popolna – in zakaj je to v r..

Preberite več