LSX druga generacija: kompakten in vsestranski

Predviden začetek prodaje: jesen 2022.

KEF je obseden z zagotavljanjem vrhunske izkušnje poslušanja ne glede na velikost zvočnika. Z vgrajeno podporo za pretakanje do 24bit/384kHz in namenskimi ojačevalniki v vsakem zvočniku ponuja LSX II zvok najvišje kakovosti v svoji velikosti in omogoča, da je zvok visoke kakovosti dostopen širšemu krogu poslušalcev.

Dobrodošli v svetu pristne reprodukcije zvoka, ki je tako resničen, da se ga lahko dotaknete. 

Ta sistem zvočnikov vse-v-enem v svoji drugi generaciji ponuja nadgrajen za bolj uravnotežen zvok v višji ločlj..

Preberite več

Poznate izdelke leta po izboru What hi-fi? za lansko leto?

Zdaj je pravi čas, da se spomnimo izdelkov leta 2021. Na spletni strani vodilnega vodnika za kupce tehnologije na svetu – What Hi-Fi? poleg najnovejših ocen o hi-fi komponentah, domačem kinu in tehnologiji, informacijah o izdelkih, različnih novic, nasvetov, videoposnetkov in še več, najdete tudi izbor izdelkov leta 2021. Nekaj jih imamo tudi v naši ponudbi.

Izdelki leta 2021 po izboru SoundStage!

Nagrajeni izdelki za leto 2021 so bili izbrani med izdelki, ki so prejeli priznanje Reviewers’ Choice, ko so bili pregledani v tem koledarskem letu na enem od naših spletnih mest: SoundStage! Access, SoundStage! Hi-Fi, SoundStage! Simplifi, SoundStage! Solo, SoundStage! Ultra, or SoundStage! Xperience.

Izdelki so nagrajeni v treh kategorijah nagrad: individualne nagrade, izjemna uspešnost in izjemna vrednost., pričemer za kategorijo Individual Awards obstajajo štiri podkategorije za leto 2021: Dvorana slavnih, Pionirski oblikovalski dosežki, Inovacije v oblikovanju ter Estetika in..

Preberite več

Umetnost pozicioniranja zvočnikov

Preurejate dnevno sobo ali ste samo kupili nov komplet? Tukaj je opisano, kako postavite zvočnike v najboljši položaj v vašem prostoru.

Zvočniki so ključni za vsak hi-fi sistem, saj definirajo, kako slišite svoj zvok. Verjetno ste opazili, da je odvisno od tega, kje v sobi so zvočniki in kje ste sami glede na njih, zvok lahko drugačen!

Stephen Tizzard, višji inženir avdio strojne opreme pri Cambridge Audio ima nekaj predlogov o ključnih stvareh, ki jih je treba upoštevati pri pozicioniranju zvočnikov, pojasnjuje zakaj postavitev verjetno nikoli ne bo popolna – in zakaj je to v r..

Preberite več

KEF

Podjetje KEF je leta 1961 ustanovil inženir elektrotehnike Raymond Cook. Od samega začetka delovanja podjetja je bila pionirska ustvarjalnost pri izdelavi zvočnikov nesporna in še danes, po več desetletjih, navdušeni poslušalci po vsem svetu cenijo KEF zaradi inovativnih, visoko zmogljivih zvočnikov.

Raymond Cook je idejo KEF zvočnikov opisal: "Od vseh umetnosti je glasba najbolj nedoločljiva a najbolj izrazita, najbolj neznatna a hkrati neposredna, najbolj minljiva in vendar večna. Čeprav pretvorjena v ples elektronov vzdolž žic, njen duh živi naprej. KEF zvočniki glasbo vrn..

Preberite več

Prve ocene za KEF Q 2017 serijo zvočnikov

KEF ponosno predstavlja 8 izdajo Q serije. Nova izvedba se ponaša z izboljšano Uni-Q enoto za neprimerljivo globino in jasnost zvoka, prenovljeno zvočniško omarico za jasnejši zvok ter z elegantno obliko, ki je prijetna za oči, tako kot so zvočniki na uho.

Zvočniki KEF Q serije so na voljo tudi v naši ponudbi. Preverite na KEF Q serija

Zvočniki iz serije KEF Q ponujajo glasbeno doživetje v naravnem in natančnem zvoku visoke ločljivosti.

Nekaj ocen nove Q serije zvočnikov

HIGH-DEF DIGEST, ..

Preberite več

Tags KEF Q serija