Cambridge Audio MXN10 in DACMagic 200M zdaj tudi Black Edition

Zahvaljujoč uspehu lansiranja omejene izdaje CX serije izdaja Cambridge Audio zdaj Black Edition varianto tudi za digitalno-analogni pretvornik DacMagic 200M in omrežni pretakalnik MXN10.

Tako kot pri izdelkih serije CX Black Edition bosta imela nova Black Edition DacMagic 200M in MXN10 enako funkcionalnost in zmogljivost kot njuna siva dvojnika, vendar bosta imela mat črne anodizirane prednje plošče s sijajno črno pikčasto oznako. Zdi se kot presenetljivo velikodušna poteza s strani Cambridgea, da se bosta Black Edition DacMagic 200M in MXN10 prodajala po enakih cenah kot njihovi kol..

Preberite več

Great British Sound - zgodovina

Odkar smo leta 1968 na tržišče uvedli našo ikono Cambridge Audio ojačevalec P40, imamo jasen cilj: izdelovati avdio naprave, ki proizvajajo resnično izviren, čisti in naraven zvok.
Nič ni dodano in nič ni izpuščeno.

Leta 1968 je skupina nadarjenih diplomantov v Cambridgeu v Angliji ustanovila visokotehnološko podjetje za raziskave in razvoj ter izdelavo prototipov. To je bilo rojstvo Cambridge Audia. V šestdesetih letih so se hkrati zgodile tri stvari: britanski bendi so uživali v izjemnih uspeh..

Preberite več