Poznate izdelke leta po izboru What hi-fi? za lansko leto?

Zdaj je pravi čas, da se spomnimo izdelkov leta 2021. Na spletni strani vodilnega vodnika za kupce tehnologije na svetu – What Hi-Fi? poleg najnovejših ocen o hi-fi komponentah, domačem kinu in tehnologiji, informacijah o izdelkih, različnih novic, nasvetov, videoposnetkov in še več, najdete tudi izbor izdelkov leta 2021. Nekaj jih imamo tudi v naši ponudbi.

Cambridge Audio - kratka predstavitev

Od svojega začetka leta 1968 je Cambridge Audio vedno na prvo mesto postavljal "dober zvok". Razvijalci pri Cambridge Audio so tako predani tej veri, da so pogosto ustvarili lastne tehnologije, zaradi katerih je Cambridge Audio danes v ospredju avdio inovacij v svetovnem merilu.

Prvi izdelek Cambridge Audio, integrirani ojačevalnik P40, se je zapisal v zgodovino kot prvi ojačevalec, ki je uporabljal toroidni transformator. To je bila velika inovacija in je zdaj - zaradi boljše zmogljivosti - standardna komponenta v skoraj vseh vrhunskih ojačevalnikih, ki jih od takrat proizvajajo razl..

Preberite več

Cambridge Audio novi gramofon – ALVA TT V2

Gramofon Alva TT V2 je za ljudi, ki želijo poslušati plošče v izjemni kakovosti – brez potrebe po izbiri ali nameščanju dodatnih komponent. Gramofon Alva TT V2 ima nameščeno kartušo, izdelano po meri. Povezuje se s skoraj katerim koli avdio sistemom, zahvaljujoč preklopnemu integriranemu fono predojačevalniku. Deluje celo brezžično z visokokakovostnimi sistemi Bluetooth zvočnikov. Bluetooth omogoča prosto izbiro postavitve vašega gramofona, ne samo tam kjer deluje najbolje, temveč tam kjer tudi pride najbolj do izraza.

Prednosti gramofona Alva TT V2:

  • Bluetooth aptX H..

Preberite več

Cambridge Audio predstavlja glasbeni sistem EVO

S Cambridge Audio EVO 75 glasbenim sistemom smo vašo avdio preteklost in sedanjost prinesli v prihodnost. Z izjemnim ojačevalnikom Hypex NCore Class D in Cambridge Audio vodilno platformo za pretakanje glasbe StreamMagic v napravi je vse, kar morate storiti, da dodate zvočnike, da boste uživali v vrhunski kakovosti zvoka visoke ločljivosti iz elegantnega, diskretnega ohišja.

Preberite več

Kaj je potrebno za hi-fi sistem - vodič za začetnike

Sestavljate svoj prvi hi-fi sistem? Tukaj je vse, kar boste morali vključiti v svoj prvi visokokakovostni zvočni sistem.
Nekoliko ste že razmišljali o vlaganju v kakovostno avdio opremo. Prebrali ste številne raziskave razvoja tehnologij, premleli različne možnosti in prišli do zaključka - investirali boste v kompleten hi-fi sistem. Najprej ... čestitam, dobrodošli v svet visoke kakovosti!

Pomembna prednost, ki jo ima hi-fi sistem pred drugimi visokokakovostnimi zvočnimi opcijami je, da ga lahko sest..

Preberite več

Great British Sound - zgodovina

Odkar smo leta 1968 na tržišče uvedli našo ikono Cambridge Audio ojačevalec P40, imamo jasen cilj: izdelovati avdio naprave, ki proizvajajo resnično izviren, čisti in naraven zvok.
Nič ni dodano in nič ni izpuščeno.

Leta 1968 je skupina nadarjenih diplomantov v Cambridgeu v Angliji ustanovila visokotehnološko podjetje za raziskave in razvoj ter izdelavo prototipov. To je bilo rojstvo Cambridge Audia. V šestdesetih letih so se hkrati zgodile tri stvari: britanski bendi so uživali v izjemnih uspeh..

Preberite več