E305 5.1 zvočniški sistem

Znižano

899,00€

999,00€

Pre-Order

  • Cena brez DDV: 736,89€
  • Blagovna znamka: KEF
  • Koda izdelka: E305 KEF 5.1 zvočniški sistem

Razpoložljive možnosti

KEF E305 5.1 zvočniški sistem (E305 5.1 home theatre system) je sestavljen iz:

Zvočniški sistem E305 je zasnovano tako, da bo odslej vaše življenje lažje in bolj prijetno. Enostavno se povežite na kateri koli AV-sprejemnik, ki lahko nadzoruje izhodno raven nizkotonca.  Brez posebnih veščin boste z zvočniškim sistemom E305 ponesli užitek ob poslušanju glasbe, gledanju filmov ali igranju iger ponesli.

V naših demo sobah lahko preizkusite različne zvočnike. Imamo tudi servis za zvočnike, kakor tudi servis za hi-fi komponente. Strokoven servis za zvočnike imamo že več kot 30 let.

Elegantna oblika, ki pripomore k izboljšanju kakovosti zvoka - KEF E305 je vsestranski zmagovalni paket zvočnikov. Na voljo v črni ali beli barvi inovativen dizajn izgleda privlačen kot vedno. Prav tako pomembno je, da edinstvena oblika pomaga tudi pri kakovosti zvoka. Oblika ustvarja nizko resonanco in ohranja zvok čist in neizkrivljen.

Zvok, ki polni sobo
Zaradi uporabe KEF-ovega gonilnika Uni-Q, dajejo zvočniki v E305 zvočniškem paketu veliko širši in bolj osredotočen zvok kot podobni zvočniki s konvencionalnimi gonilniki. Pozicioniranje visokotonske enote v sredini nizkotonskega zvočnika ustvari en točkovni vir za zvok v celotnem frekvenčnem območju, s čimer doseže široko razširjenost zvoka, ki ga ti zvočniki dosežejo.

Oznake: satelitski zvočnik, regalni zvočnik, KEF, E serija, servis zvočnikov

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro
Sledi nam Facebooku